Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017

Παρέμβαση της Π.Ε. Πέλλας στην επαρχιακή οδό Έδεσσας – Αριδαίας



 

Ρεπορτάζ    
Νίκος  Σαμάνδης 




                Εργασίες τοποθέτησης μεταλλικού πλέγματος συγκράτησης του βραχώδους πρανούς
στην επαρχιακή οδό Έδεσσας – Αψάλου έγιναν πρόσφατα  και συγκεκριμένα,
στη βόρεια έξοδο Έδεσσας προς Κλεισοχώρι. Με την παρέμβαση αυτή ολοκληρώθηκε το πλαίσιο των εργασιών που περιλαμβάνονταν στη συντήρηση του επαρχιακού δικτύου μέσω των οποίων βελτιώθηκαν οι προδιαγραφές διέλευσης από και προς την Πέλλα. Η παρέμβαση έγινε στα πλαίσια  του έργου  «Συντήρηση επαρχιακού οδικού δικτύου Π.Ε. Πέλλας» με συνολικό προϋπολογισμό 500.000,00 € και χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων

                «Η παρέμβαση αυτή χαρακτηρίζεται καίρια, διότι, λύνεται ένα πρόβλημα που απασχολούσε την τοπική κοινωνία και ενισχύεται σε μεγάλο βαθμό η οδική ασφάλεια και η προστασία των διερχόμενων οδηγών που αποτελεί αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα μας» υπογράμμισε  η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά.


3 σχόλια:

  1. πεταμενα 500.000 Ε για να λυσουν τι; στο σημείο ποτέ στα 50 χρονια που το γνωριζω ΔΕΝ εγινε κατολισθηση, αφου ο βραχος ειναι συμπαγής. Αντι να δοθούν αυτα τα χρήματα για την διαπλάτυνση αυτού του σημείου, όπου ίσα-ίσα συναντιούνται δυο οχήματα και δεν έχει καθόλου πεζόδρομο ή ποδηλατόδρομο δόθηκαν για να συρματοπλεγμα που δεν εξυπηρετεί τίποτα. προχειρότητες και τιποτα αλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια φορά θα γίνει! Κάποια (πράγματα) θα πρέπει να τα προ βλέπουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 500.000 για συρματα; τι ειναι χρυσαφενια; το γαμωτο ειναι οτι δεν λυνουν το γενικο προβλημα της περιοχής. Οδρομος Εδεσσας-κλησοχωρίου έπρεπε να έχει και πεζόδρομο και ποδηλατόδρομο, αφου συνδυάζεται με το θέατρο της Γαβαλιώτισας και τον οικισμό του κατω καραμαν και του κλησοχωρίου. Τι αλλο να γραψει καποιος για την απολυτη αναγκαιότητα διαπλάτυνσης του δρόμου; Οπως και να εχει εγινε μια αηδία, πεταχτηκαν 500.000 και δεν εγινε κατι ωφέλιμο. Οι πιθανοτητες για το μια φορα θα γινει ειναι όσες, να μας χτυπησει κεραυνός, τα 500.000 πεταχτηκαν κυριολεκτικά! Για να μην το χοντρυνω, οτι θα επρεπε να συνδυαστει με κατασκευη ανισοπεδου κομβου με τις γραμμες του τρενου, ομως αυτά τα κανουν μονο οι ανατολικοι ασιατες και οι αμερικανοι.

      Διαγραφή

(3)