Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

Ξεκίνησε η Πέλλα



 
Την Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017   στις 7 το απόγευμα στο δημοτικό γήπεδο Πέλλας, έγινε η πρώτη προπόνηση της φετινής καλοκαιρινής προετοιμασίας του Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλαπαρουσίσ

22 ποδοσφαιριστών, αλλά και με δικαιολογημένη απουσία περισσότερων από 10 λόγω προγραμματισμένων καλοκαιρινών διακοπών ή άλλων ανειλημμένων υποχρεώσεων, σχεδόν σύσσωμης της διοίκησης, του τεχνικού επιτελείου, αλλά και φίλων του συλλόγου, σημαίνοντας έτσι και επίσημα την έναρξη της φετινής προετοιμασίας.
Η διοίκηση αφού πήρε πρώτη το λόγο δια στόματος του αντιπροέδρου Βασίλη Στεφανίδη μ' ένα σύντομο χαιρετισμό και καλωσόρισμα, έθεσε επιγραμματικά το πλαίσιο λειτουργίας, την αγωνιστική ταυτότητα αλλά και τους στόχους του συλλόγου. Στο ίδιο μήκος κύματος περίπου και η ομιλία του προπονητή της ομάδας  Κώστα Μαυροβουνιώτη, ο οποίος όμως υπεισήλθε σε περισσότερες λεπτομέρειες όσον αφορά τις απαιτήσεις, τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματα όλων απέναντι στην ομάδα και το αντίστροφο, τονίζοντας ιδιαίτερα την ίση μεταχείριση χωρίς διακρίσεις, με βασικά κριτήρια την αγωνιστική και εξωαγωνιστική συμπεριφορά, με «καθρέφτη» τα αποδυτήρια και το γήπεδο. Κλείνοντας αυτή την πρώτη γηπεδική συγκέντρωση, το λόγο πήρε ο γυμναστής-προπονητής της ομαδας μας Μάκης Γαζόπουλος, ο οποίος περιληπτικά παρουσίασε το πλάνο, τον τρόπο και προγραμματισμό της δικής του δουλειάς -πάντα σε συνεργασία με τον Κώστα Μαυροβουνιώτη-, ενημερώνοντας για τα στάδια, την ένταση και τους στόχους των προπονήσεων της περιόδου της προετοιμασίας. Διοίκηση και τεχνικό επιτελείο, αφού εξέφρασαν την αμέριστη συμπαράσταση και εμπιστοσύνη στο ποιοτικό υλικό της ομάδας μας, ευχήθηκαν σε όλους υγεία με πολλές επιτυχίες και να καταφέρουν ο καθένας χωριστά και όλοι μαζί, το καλύτερο στις ατομικές και ομαδικές φιλοδοξίες τους.


Η πρώτη συγκέντρωση κατέληξε και ολοκληρώθηκε με καφέ πρώτης γνωριμίας και σύσφιξης σχέσεων -ως είθισται να λέγονται παρόμοιες πρωτοβουλίες σε ανάλογες περιστάσεις- στην κεντρική πλατεία της Πέλλας, δεδομένου ότι το μισό σχεδόν φετινό ρόστερ, απαρτίζεται από νέα πρόσωπα, σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά και θα χρειαστεί φυσιολογικά τον απαραίτητο χρόνο μέσα κι έξω από το γήπεδο, ώστε να «δέσει» το συντομότερο δυνατό.
Τη Παρασκευή  οι ποδοσφαιριστές πάτησαν  πρώτη φορά γήπεδο, ξεκινώντας και επίσημα τις αγωνιστικές δραστηριότητες της προετοιμασίας της ομάδας μας.  Η  ομάδα προχώρησε σε ακόμη δύο σημαντικές μεταγραφές φτάνοντας τον αριθμό 13 στο σύνολο, οι οποίες θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα, όταν θα είναι όλα και τυπικά έτοιμα.
Το τεχνικό επιτελείο της ομάδας  εκτός της ημερομηνίας έναρξης της προετοιμασίας, έκλεισε  και  μια σειρά φιλικών αγώνων με το πρώτο εξ αυτών να ορίζεται για τις 26 Αυγούστου 2017. Οι προγραμματισμένοι φιλικοί αγώνες της ομάδας μας που έχουν πάρει ημερομηνίες είναι οι εξής:


1. Σάββατο 26/8/2017 Γήπεδο Δαμιανού: ΠΑΟΚ Δαμιανού - Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας

2. Τετάρτη 30/8/2017 Γήπεδο Αξού: Νίκη Αξού - Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας

3. Σάββατο 2/9/2017 Γήπεδο Κουφαλίων: ΠΑΟ Κουφαλίων - Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας

4. Τρίτη 5/9/2017 Γήπεδο Πέλλας: Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας - Απόλλων Ευρωπού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)