Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

Αναβλήθηκε η εξέταση της αναίρεσης του Θ. Θεοδωρίδη στον Άρειο Πάγο



Για την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης του σε προσωρινή αργία αντιπεριφεριάρχη Πέλλας Θεόδωρου Θεοδωρίδη που επρόκειτο να εκδικαστεί τη Πέμπτη  στον Άρειο Πάγο.


Ο Θεόδωρος Θεοδωρίδης κατέθεσε αίτημα αναίρεσης κατά της απόφασης του Εφετείου Θεσσαλονίκης για την υπόθεση χρηματισμού του από τους επιχειρηματίες που είχαν αναλάβει από το 2011 την εκμετάλλευση του χιονοδρομικού κέντρου Βόρας - Καϊμακτσαλάν.

Εάν δικαιωθεί όταν εξετασθεί η αναίρεση στον Άρειο Πάγο, τότε η υπόθεση θα εκδικαστεί εκ νέου στο Τριμελές Εφετείο, με άλλη σύνθεση δικαστών. Εάν, ωστόσο, το αίτημά του απορριφθεί από το ανώτατο δικαστήριο, τότε η καταδίκη του θα καταστεί αμετάκλητη και θα κηρυχθεί έκπτωτος του αξιώματός του.
Μέχρι σήμερα πάντως κανείς δεν έχει εξηγήσει για το βεβιασμένο της καθαίρεσής του από τον περιφερειάρχη πριν  καθαρογραφεί η απόφαση, αλλά σχεδόν αμέσως μετά την επίμαχη δίκη.. Πολλά ερωτηματικά  υπάρχουν ακόμα για ποιον λόγο δεν προχώρησε στην αντικατάστασή του με περιφερειακό σύμβουλο από την Πέλλα , αλλά από την κ. Αηδονά η οποία εκλέγεται στη Θσσαλονίκη.

2 σχόλια:

  1. θα επρεπε να αντικατασταθεί απο τον πρωτο σε ψηφους νομαρχιακο συμβουλο του συνδυασμου που κερδισε την διοικηση της περιφερειας. όποιος κι αν είναι αδικειται. οσο για την καθαιρεση του, ε κατι παραπανω θα μαθανε για τα εργα κ τις ημερες του ¨αθωου¨

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευτυχώς υπάρχει η κ. Αηδονά και μπήκε τάξη στην Π.Ε. Πέλλας. Μακάρι να παρείνει για πολύ ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)