Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017

Καζάνι που βράζει η εναπομείνασα «πλειοψηφία» του Δ. Μπίνου




Γελάνε και οι πέτρες με την αδυναμία αλλαγών

Ώδινε όρος και γέννησε ποντικάκι. Ίσως ούτε και τέτοιο.
Οι περιβόητες αλλαγές που έκανε ο Δήμαρχος Αλμωπίας , δηλαδή η εξής μία , αυτή  του Γιάννη Ρώσση  πρόσθεσε μάλλον περισσότερα προβλήματα αντί να λύσει.
Η Αντιδημαρχοποίηση του Γιάννη Ρώσση , ενός εκ των πέντε διαφωνούντων τελευταίως συμβούλων του Δημάρχου , έγινε για να εξασφαλιστεί η ψήφος στη γενική συνέλευση των Λουτρών που θεωρείται κρίσιμη κυρίως για το πολιτικό παρό και μέλλον του Δημάρχου. Αυτή΄την φορά «οι σαρωτικές αλλαγές «  πέρασαν σχεδόν στο ντούκου χωρίς να το πάρει κανείς χαμπάρι. Ούτε καν ο εμπνευστής του. Δημόσια εγκώμια δεν υπήρξαν από την πλευρά του Δημάρχου. Υπήρξε μόνο έμμεση αποδοκιμασία από τον Δήμαρχο, που δεν τόλμησε να κάνει Αντιδημάρχους που δίνουν καθημερινά εξετάσεις και είναι αποτελεσματικοί.
Χωρίς απαντήσεις ακόμα είναι η ξαφνική αφαίρεση των οικονομικών αρμοδιοτήτων από τον Γιώργο Τσιμτσιρίδη και η ανάληψή τους  από τον  Δήμαρχο που ως άλλος Λουδοβίκος  πιστεύει ότι μόνο αυτός είναι ο ΔΉΜΟΣ και μετά από αυτόν το ΧΑΟΣ Κανένας κατά την πρακτική άποψή του  δεν μπορεί να τα καταφέρει στ α  οικονομικά και τουριστικά  παρά μόνο ο ίδιος.
Δεν αποκλείεται να εκφραστεί δυσαρέσκεια με την απουσία  τουλάχιστον ενός συμβούλου  προσκείμενου στον ΔΉΜΑΡΧΟ  στη γενική συνέλευση των μετόχων της επιχείρησης των Λουτρών Πόζαρ. Οι πληροφορίες λένε ότι το επιτελείο του Δημάρχου έχει πάρει φωτιά καθώς υπάρχει μεγάλη βασιμότητα σε αυτό το ενδεχόμενο. Έτσι η γενική συνέλευση της Παρασκευής έχει μεγάλο πολιτικό ενδιαφέρον Από την εξέλιξή της εξαρτάται οριστικά  και αμετάκλητα  το χρονικό ενός προδιαγεγραμμένου πολιτικού τέλους .
Πάντως σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ,όποια και αν είναι τα αποτελέσματα της γενικής συνέλευσης , αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις στα διοικητικά . 

Κοντός ψαλμός Αλληλούϊα

3 σχόλια:

  1. ΠΟ ΠΟ ΤΙ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ!ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ.ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΣΤΟΣ.ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΕΣ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΑΡΑΓΕ!ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καινούργια παιδική χαρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άντε να δούμε τον πασοη θα συνεχίσει την βλακωδει συμπεριφορά του να τον Στειριζει μετά από τόσο ξεφτίλα που τού χει κάνει.αντε κόντε ξύπνα ξάπλωσε των και ξεκινά προεκλογικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)