Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

Αγιασμός τα σχολεία






Ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά με τον καθιερωμένο Αγιασμό.
Στο Γενικό Λύκειο Αριδαίας, ο Αγιασμός έγινε παρουσία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Σηφάκη και του δημάρχου Αλμωπίας Δημήτρη Μπίνου.  Ο νέος διευθυντής του σχολείου  Χ. Ρίζος ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά και κάλεσε τους μαθητές  σε αμοιβαία συνεργασία  προκειμένου να λύνονται όποια προβλήματα παρουσιάζονται.
Ο Δήμαρχος ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά  και με την επιμέλεια , τη μελέτη και την βοήθεια του θεού θα επιτευχθούν όλοι οι στόχοι. Δεσμεύτηκε από την πλευρά του ο δήμος  να ανταποκριθεί σε  όσα του αναλογούν.
Τους νέους προσανατολισμούς της παιδείας επισήμανε ο Γιάννης Σηφάκης  , καθώς επιχειρείται  η επιστροφή στην ουσία , τη μάθηση  και την εξάλειψη άγχους κυρίως για τους τελειόφοιτους .
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονεών και Κηδεμόνων Πέτρος Τσαρκνιάς αναφέρθηκε στη καλή συνεργασία που είχαν με τους μαθητές αλλά και τις επιτροπές του Δήμου . Επισήμανε τις προσπάθειες  που καταβάλλουν οι γονείς . Προέτρεψε τους μαθητές να ενθαρύνουν τους γονείς τους να πάρουν μέρος στις εκλογές για ανάδειξη νέας διοίκησης στο σύλλογο που θα γίνουν σύντομα. 


1 σχόλιο:

  1. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΑΜΑΝΤΗ ,ΧΘΕΣ ΑΓΓΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ ΤΟΝ ΣΗΦΑΚΗ .ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)