Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017

Δεν εχουν ιερο και οσιο

Eξακολουθεί να οργιάζει σαν εισπρακτική εταιρεία η διαβόητη ΑΕΠΙ

Το ύφος της "Επιτρόπου" κ. Μαρίας Βλάχου


Δεν έχουν ιερό και όσιο στην διαβόητη, διεφθαρμένη ΑΕΠΙ που συνεχίζει να λεηλατεί τους επιτηδευματίες προφασιζόμενη ότι ενδιαφέρεται για τα πνευματικά δικαιώματα των δημιουργών ενώ για δεκαετίες ολόκληρες είχε μετατραπεί σε οικογενειακή μπίζνα με σχεδόν μαφιόζικη λογική.
-Αλήθεια, πότε πρόλαβε η Δικαιοσύνη να καθαρίσει την Κόπρο του Αυγεία από τον συγκεκριμένο παρα-Οργανισμό;
Εναν Οργανισμό που εξακολουθεί να λειτουργεί σαν Εισπρακτική Εταιρεία έχοντας μάλιστα προσλάβει και Επίτροπο όπως οι δανειστές!
Στην προκειμένη περίπτωση η Επίτροπος ονομάζεται Μαρία Βλάχου.
Δείτε μάλιστα το ύφος της Επείγουσας Ειδοποίησης προς μία μικρή επιχείρηση εστίασης στα Ανω Πατήσια που υπογράφει η εν λόγω κυρία και την οποία το Κουρδιστό Πορτοκάλι απέστειλε στο Μέγαρο Μαξίμου για να καμαρώσει προσωπικά ο Πρωθυπουργός τα Οργανα της Δημόσιας Διοίκησης του πελατειακού κράτους.

Iδού πως το παραμάγαζο της ΑΕΠΙ εξακολουθεί να ευτελίζει τον πρωθυπουργό!

 ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ  ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

2 σχόλια:

  1. Εφόσον η αναγκαστικη και εκβιαστικη κυβερνητικη αφαίμαξη από τους πολιτες ποσών με την επιβολή τιμωρίας θεωρείται αύξηση της κίνησης της αγοράς και βελτίωση της οικονομίας (φόροι, ΕΦΚΑ, ΕΝΦΙΑ ,κτηματολόγιο, Ασφάλειες οχημάτων κλπ), γιατί να μην εμφανιστουν και μαφιόζικες συντεχνίες; Αρκεί να πληρώνουν ποσοστό στο κράτος. Μην σας φανεί παράξενο αν εμφανιστούν και καινούρια φρούτα. Οι αργόσχολοι όλη μέρα σκέφτονται κομπίνες, κάτι θα βρουν πάλι.ΖΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. eχεις δικιο φιλε μου 7:45, το εργο ειναι διαχρονικό και απο ιδρυσεως του κρατους. Ετσι καθιερωσαν τα ταμεια (ικα,σικα , μικα), που εισεπραταν τεραστια ποσά και δεν τους ενοιαζε αν καποιοι πονηροι (κομματικοι) δεν πληρωναν. Αλλωστε ηταν τοσες πολλες οι εισπραξεις που ειχε για ολους, ακομα και για τους απατεωνες υπαλληλους που με χιλιες κομπινες εισεπραταν τεραστια ποσά. Αυτα τα ταμεια απεκτησαν τεραστια περιουσια που εξανεμιστηκε απο τους πονηρους.Το εργο συνεχιζοταν απο ολους τους κυβερνωντες και με ανακαλυψεις τροπων εισπραξης κυριως σε βαρος οσων αποκτουσαν κατι τις. Αποκτουσες κατοικια: θα πληρωνες φορους (το τελευταιο φρουτο ειναι το ΕΝΦΙΑ) που σημαίνει εχεις σπίτι; θα πληρώνεις ενοικιο στο κρατος για να το κατοικήσεις, αυτό βέβαια είναι κομμουνιστικοτερο των κομμουνιστών, που οι κομμουνιστες απλά ως πιο αγαρμποι σου επαιρναν τον γαιδαρο ή την κατσικα για να μην την εχεις, οπως και αυτοί βεβαια αλλα με διαφορετικη μασκα και διαφορετικο τροπο. Η ουσια και το αποτελεσμα ακριβως το ιδιο. Δυστυχως μας κλεβουν ατιμωρητι και μαλιστα με την συναινεση μου. (Αυτο το σχολιο ειναι αφιερωμενο στην τοπικη του συριζα και ιδιαιτερα στους κορυφαιους συντονισταιες της- οπως λεμε σαντινιστας)

      Διαγραφή

(3)