Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

Διπρόσωπος ο Αλμωπός


Αλμωπός –ΑΠΕ Λαγκαδά 1-1





ΠΗΡΕ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΑΝ ΚΑΙ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ 10 ΠΑΙΚΤΕΣ


Δίκαιο , όπως εξελίχθηκε , μπορεί να χαρακτηριστεί το αποτέλεσμα στην Αριδαία  όπου Αλμωπός  και ΑΠΕ   Λαγκαδά αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1.
Ο Αλμωπός στο α΄μέρος ψαχνόταν , αφού οι απουσίες του Πετρόφ και του Μεντί ήταν φανερές . Βρέθηκε για μια ακόμα φορά πίσω στο σκορ και έμεινε με 10 παίκτες   απέναντι στην μαχητική και πολύ γρήγορη ΑΠΕ Λαγκαδά. Στο β΄ημίχρονο όμως με την είσοδο του Γιώργου Ελευθεριάδη και λίγο αργότερα του Θόρια , κυριάρχησε στο γήπεδο. Ήταν σαφώς καλύτερος και κυνήγησε την νίκη.
Οι γηπεδούχοι στο α΄μμέρος δεν ήταν καλοί.
Η πρώτη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους καταγράφεται στο 3΄ Σε σουτ του Χιτασέλι που περνάει λιγο όυτ.
Στο 6΄ο Ταχματζίδης εκμεταλεύεται λάθος των αντιπάλων του , κλέβει έξω από την περιοχή τη μπάλα , μπαίνει γρήγορα στην περιοχή και πλασάρει  υποδειγματικά για να γίνει το 0-1.  Στο 35΄η πρώτη υποψία για ευκαιρία από τον   Πετρίδη που συτάρει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

ΣΤΟ 35΄ για Τρίτη φορά , ασταθής ο τερματοφύλακας του Αλμωπού Καραγιαννίδης  πιάνει «αέρα» , ευτυχώς χωρίς συνέπειες.
Σαν να μην φθάνουν αυτά ο ΔΙΑΙΤΗΤΉς ΔΕΊΧΝΕΙ ΔΕΎΤΡΗ ΚΊΤΡΙΝΗ ΚΆΡΤΑ ΣΤΟΝ Μουλά και ο Αλμωπός μένει με δέκα παίκτες.

ΣΤΟ 40΄ ο Ταχματζίδης κάνει άνω-κάτω την άμυνα του Αλμωπού. Επχειρεί για το κάτι παραπάνω και τον προλαβαίνουν οι αντίπαλοι.
Στο 44΄ ο Χαρίσης με καταπληκτικό σουτ ισοφαρίζει σε 1-1.
Στο β΄ημίχρονο ο Αλμωπός μπαίνει εντελώς αλλαγμένος και παίζει πολύ καλύτερα. Δεν μπορεί να φτάσει όμως στο γκολ. Δίνει μάχες και δικαιολογημένα στο τέλος χειροκροτείται από τους φιλάθλους.

Διαιτησία Τζουμαλάκης (Σέρρες) Κωτούλα-Ζικερίδης Κιλκίς . πολύ μέτρια . Αδίκησε τον Αλμωπό.
ΑΛΜΩΠΟΣ  Καραγιαννίδης, Κιουλζόπουλος,Σαμαρόπουλος, Πετρίδης , Χαρίσης, Λ. Ελευθεριάδης , (89΄Πολύζος)  Αναστασιάδης  (60΄Θόρια), Μουλάς Μέντης,(46΄Γ. Ελευθεριάδης)Παπαγεωργίου, Ιορδανίδης (78΄Τσόλκας)




ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΆ  Μαυρομιχάλης ς, Μούχαλης, Τριανταφυλλίδης, Μπάρμπας, Καραμανλής, Μουτσαρίδης (68΄Παπαδόπουλος) , Ταχματζίδης (88΄Λαφίδης),Έλλας,  Κοντέων, Στεφανίδης (55΄Αθανασιάδης)Χιντοσέλι  (35΄λόγω τραυματισμού  Ζανάκης) 

1 σχόλιο:

(3)