Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

Διακοπή κυκλοφορίας στο οδικό δίκτυο της Πέλλας από τη Δευτέρα



Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Πέλλας ανακοινώνεται ότι, από τη Δευτέρα 27-11-2017 θα πραγματοποιηθεί ειδική μεταφορά υπέρβαρων και ογκωδών φορτίων από το Λιμάνι Θεσσαλονίκης

προς το ορυχείο της Δ.Ε.Η. στην Πτολεμαΐδα στο οδικό δίκτυο Θεσσαλονίκης – Έδεσσας . Κατά τη διάρκεια της εν λόγω ειδικής μεταφοράς θα γίνουν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, όπου θα διακόπτεται τμηματικά και ανάλογα με την κίνηση της εν θέματι ειδικής μεταφοράς η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στα ακόλουθα οδικά τμήματα:

Π.Ε.Ο. Θεσ/νίκης – Κιλκίς έως το ύψος της ως άνω διάβασης της Εγνατίας Οδού. Η διακοπή της κυκλοφορίας αφορά τον αποκλεισμό της Π.Ε.Ο. Θεσ/νίκης – Κιλκίς (και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας).

Για σήμερα 26/11 ισχύουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έως ώρα 18:00:

Θα διακόπτεται τμηματικά και ανάλογα με τη κίνηση της εν θέματι ειδικής μεταφοράς η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στα ακόλουθα οδικά τμήματα:

Π.Ε.Ο. Θεσ/νίκης – Κιλκίς (Δ/ση με Ν.Μοναστηρίου) μέχρι όρια Δ.Α. Κιλκίς (20ο χλμ). Η διακοπή της κυκλοφορίας αφορά τον αποκλεισμό της Π.Ε.Ο. Θεσ/νίκης – Κιλκίς (και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας).

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της Επαρχιακής Οδού Θεσ/νίκης – Ν.Μεσήμβριας – Ξηροχωρίου – Μικρόκαμπος. Ειδικότερα για τους χρήστες των δ.δ. Νεοχορούδας- Πενταλόφου – Ωραιοκάστρου, η κυκλοφορία θα διεξάγεται μέσω της Δημοτικής Οδού Π.Συμμαχικής – Παλαιόκαστρο – Νεοχωρούδα – Πεντάλοφος κατόπιν της διέλευσης του εν λόγω Υπέρβαρου και Ογκώδους Φορτίου από το 10ο χλμ. Π.Ε.Ο. Θεσ/νίκης – Κιλκίς (ύψος «Ζωοτροφές ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ»).

Επαρχιακή Οδός Παλαιού Αγιονερίου – Βαθύλακκου (ήτοι από Επαρχιακή Οδό Προχώματος – Ν.Μεσήμβριας συμβολή προς Π.Αγιονέρι έως Π.Ε.Ο. Θεσ/νίκης-Ευζώνων συμβολή προς Βαθύλακκο. Η διακοπή της κυκλοφορίας αφορά τον αποκλεισμό και στα δύο ρεύματα πορείας. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της Π.Ε.Ο. Θεσ/νίκης Ευζώνων.

28ο χλμ. Π.Ε.Ο. Θεσ/νίκης – Ευζώνων (συμβολή προς Βαθύλακκο) έως 33ο χλμ. Π.Ε.Ο. Θεσ/νίκης – Ευζώνων (συμβολή προς Πρόχωμα). Η διακοπή της κυκλοφορίας αφορά τον αποκλεισμό και στα δύο ρεύματα πορείας. Κατά τη διέλευση του ειδικού φορτίου από το ανωτέρω αναφερόμενο δρομολόγιο, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της Επαρχιακής Οδού Παλαιού Αγιονερίου – Βαθύλακκου.

– Επαρχιακή Οδός Προχώματος – Κουφαλίων (από το 1ο έως το 10ο χλμ. αυτής). Η διακοπή της κυκλοφορίας αφορά τον αποκλεισμό και στα δύο ρεύματα πορείας. Κατά τη διέλευση του ειδικού φορτίου από το ανωτέρω αναφερόμενο δρομολόγιο, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της Επαρχιακής Οδού Θεσ/νίκης – Χαλκηδόνας – Κουφαλίων και της Π.Ε.Ο. Θεσ/νίκης – Ευζώνων.

Για τη Δευτέρα 27-11-2017, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από ώρα 07:00 της έως πέρας μέτρων τροχαίας (έξοδος από Νομό Θεσσαλονίκης):

Θα διακόπτεται τμηματικά και ανάλογα με τη κίνηση της εν θέματι ειδικής μεταφοράς η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στα ακόλουθα οδικά τμήματα:

Επαρχιακή Οδός Κουφαλίων – Χαλκηδόνας (από το 1ο χλμ. έως το 6ο χλμ. αυτής). Η διακοπή της κυκλοφορία αφορά τον αποκλεισμό και στα δύο ρεύματα πορείας. Κατά τη διέλευση του ειδικού φορτίου από το ανωτέρω αναφερόμενο δρομολόγιο, η κυκλοφορία των οχημάτων που προτίθενται να κινηθούν προς Έδεσσα – Γιαννιτσά θα διεξάγεται μέσω της Επαρχιακής Οδού Κουφαλίων – Πέλλας και για του χρήστες του οδικού δικτύου που προτίθενται να κινηθούν προς Θεσ/νίκη,θα διεξάγεται μέσω της Επαρχιακής Οδού Κουφαλίων – Προχώματος και της Επαρχιακής Οδού Κουφαλίων – Ελεούσας.

Από το 33ο χλμ. της Ε.Ο. Θεσ/νίκης – Εδέσσης (συμβολή προς Κουφάλια – Σηματοδότης) έως 35ο χλμ. Ε.Ο. Θεσ/νίκης – Εδέσσης (όρια με Δ.Α. Πέλλας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)