Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Κατινίστικες συμπεριφορές από τον Δήμο Αλμωπίας



 Μόνο στη κοίτη του ποταμού κόπηκαν δέντρα και πουθενά αλλού κατά τον Αντιδήμαρχο Στ. Αβραμίκα


ΑΝΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ

  ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ 
ΤΟΥ ΝΑ ΚΕΛΑΗΔΟΥΝ 


ΤΙ ΑΠΑΝΤΑΕΙ Ο ΣΤ. ΑΒΡΑΜΙΚΑΣ   
ΣΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΜΠΑΡΗ


ΜΕ …ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΑΣΑΡΧΗ   ΑΡΙΔΑΙΑΣ  Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΟΠΗ ΤΩΝ ΔΕΝΤΡΩΝ





Αντί να δώσει εξηγήσεις στους δημότες  γι τις καταστροφές στο ΔΑΣΑΚΙ Αλμωπίας , έβαλε τα πληρωμένα παπαγαλάκια του να επιτίθενται στον βουλευτή Γιάννη Σηφάκη γιατί ασχολήθηκε  με το περιβαλλοντικό έγκλημα.
ΜΕ περισπούδαστο πόνημα στο δημοδίαιτο  ηλεκτρονικό του υποζύγιο  ¨πουλάει τρελλίτσα¨ και εγκαλεί τον βουλευτή. Δηλαδή πρέπει να τον αφήνουν να καταστρέφει ανενόχλητος  το περιβάλλον και ότι άλλο γουστάρει.

Το δημοσίευμα των ανόητων  έχει ως εξής




Έχουμε ακούσει πολλές φορές για τα νέα ήθη στην πολιτική ζωή του τόπου, τα οποία ίσως φανερώνουν και το μεγάλο χάσμα που υπάρχει μεταξύ προσώπων.

Παρακολουθούμε λοιπόν τον Βουλευτή Γιάννη Σηφάκη να παλεύει… κατά του Δήμου Αλμωπίας σε κάθε ευκαιρία που του δίνεται. Να λειτουργεί δηλαδή ως αντιπολίτευση της σημερινής Δημοτικής Αρχής, ξεχνώντας ότι οι πολίτες του έκαναν την μεγάλη τιμή να τον εκλέξουν Βουλευτή. Πότε παρεμβαίνει στις διαδικασίες του Δημοτικού Συμβουλίου (όπως έκανε κατά την εκλογή Προέδρου), πότε επιτίθεται στη Δημοτική Αρχή επειδή δεν δέχεται τη δημιουργία καταυλισμού Ρωμά και σήμερα εξαπολύει με μια ανακοίνωση εσωτερικής κατανάλωσης, επίθεση κατά του Δήμου Αλμωπίας για τον καθαρισμό της κοίτης του ποταμού της Αριδαίας. Μακάρι αυτά τα ευαίσθητα αντανακλαστικά του, να λειτουργούσαν και στα ζητήματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του ως Βουλευτής, όπως για παράδειγμα για τον άδικο αποκλεισμό του Δήμου Αλμωπίας από τη χρηματοδότηση ορεινών Δήμων του Υπουργείου Εσωτερικών. (σ.σ. Σήμερα η κατάσταση με τους ΡΟΜΑ επιλύθηκε ή χειροτέρευσε; Είναι εικόνα αυτή στον χώρο εκείνο; Σας πείραζε όμως η ανθρώπινη παρέμαβαση και το συμμάζεμα. Αυτοί όμως είναι ΡΟΜΑ χωρίς δικαιώματα ανθρώπινα.  Τώρα γίνατε όλοι από σόι και μεγάλα τζάκια , τρομάρα σας. Προφανώς  συμπεριφέρεστε έτσι γιατί δεν ψηφίζουν εδώ. Ξέρετε όμως εσείς . Θα κάνετε πάλι μεγάλους σταυρούς και θα λέτε το πάτερ ημών στην Εκκλησία , υποκριτές)

Είναι σαφές πλέον, ότι ο κ. Σηφάκης έχει επιλέξει να αναλώνεται στα στενά όρια της ελάσσονος αντιπολίτευσης, ξεχνώντας ότι είναι πλέον Βουλευτής.  (σ.σ. Μπράβο στο Γιάννη Σηφάκη που ενδιαφέρεται για όλα. Έπρεπε όμως να βγάλει προς τα έξω τον βαθύ υ΄πνο του δημάρχου και των άλλων που λίγο έλλειψε να χαθούν τα μεγάλα έργα.  Είναι προς τιμή του που τα πάλαιψε μόνος , διαπιστώνοντας  την ανικανότητα τους.)
Τους πολίτες όμως δεν τους ενδιαφέρει η όποια κόντρα ενός Βουλευτή με έναν Δήμαρχο ή το αντίθετο. Τους πολίτες τους ενδιαφέρει ο καθένας να κάνει σωστά τη δουλειά του και να ασκεί τα καθήκοντα για τα οποία τον έχουν επιλέξει. Γιατί αν δεν το έχει καταλάβει, Δήμαρχο επιλέξανε οι πολίτες τον Μάιο του 2014. (σ.σ. ίσως είναι η πρώτη φορά που οι πολίτες της Αλμωπίας αναφωνούν τόσο γρήγορα  " Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα ΄¨)

Και για να μείνουμε στην ουσία του θέματος, ποια είναι τελικά η άποψη του κ. Σηφάκη; Θεωρεί ότι δεν έπρεπε να καθαριστεί το ποτάμι; Την απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου και του Προέδρου της πόλης την λαμβάνει τελικά υπόψη του ή τα Τοπικά Συμβούλια τα επικαλείται (αυτός και η δημοτική του παράταξη) μόνο όταν τον συμφέρει; Και που στηρίζει τα λεγόμενά του ότι δεν υπήρχαν οι σχετικές άδειες για τον καθαρισμό; Ας απαντήσει σε αυτά τα ερωτήματα, αφού αρέσκεται τόσο πολύ να εμπλέκεται στα ζητήματα λειτουργίας του Δήμου Αλμωπίας.( σ.σ. Μην κλαίτε για τα τοπικά συμβούλια που τα γράφετε εκεί που δεν πιάνει μελάνι και σας το ανταποδίδουν στο δεκαπλάσιο. Ας ΔΕΊΞΕΙ Ο δήμος έστω μια πρόχειρη μελέτη για τον καθαρισμό. Από πότε η αντιπλημμυρική θράκιση γίνεται με τη μπακαλίστικη νοοτροπί των ανευθυνοανεύθυνω; Από πότε ο Αρχαιολόγος , Θεολόγος , έγινε και Αντιπλμμυρολόγος; Αυτά ας τα δικαιολογήσει στην Δικαιοσύνη. Εκτός από μισό ποινικό κώδικα έχει παραβεί τα πάντα και στον τρόπο των αναθέσεων )

Κλείνοντας, δεν θυμόμαστε να υπήρξε ποτέ ξανά Βουλευτής που ενώ είναι διακριτοί οι ρόλοι, συνεχίζει να εκφράζεται με την ιδιότητα του επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης, τη στιγμή μάλιστα που έχει παραιτηθεί από Δημοτικός Σύμβουλος. Πάντως αυτό είναι ίσως ενδεικτικό, για να κατανοήσουμε τις προθέσεις του και τις μελλοντικές επιδιώξεις του.
(σ.σ.  Δεν θα μείνει ακυβέρνητος ο τόπος. Θα βρεθεί άνθρωποι να τον διοικήσουν  Συνεπώς μην στεναχωριέτε ότι  δεν θα έχετε αντίπαλο στις εκλογές και δεν θέλετε να αγωνιστείτε μόνοι σας, άνευ αγώνος )

Στο μεταξύ η Γεωργία Αμπάρη που δέχτηκε αήθη και ενορχηστρωμένη επίθεση  από  τους καταστροφείς της περιοχής στο ΔΑΣΑΚΙ, έδωσε στη δημοσιότητα την απάντηση του Δήμου Αλμωπίας σε ερώτημά της. Την απάντηση υπογράφει μετά από 11 μέρες ο Αντιδήμαρχος Στέφανος Αβραμίκας . Πονηρός ο Δήμαρχος δεν βάζει πουθενά το ονοματάκι του σε επίσημα έγραφα. Ξέρει ότι όσα έκανε τα έκανε με πλήρη γνώση και συνείδηση. Φοβάται όμως , γιαυτό ψάχνει  άλλους ...πισινούς να φάνε τις ξυλιές .









Κάποιοι μπέρδεψαν τον Αντιδήμαρχο κ. Αβραμίκα. Η απόφαση 43/1 -11-2017 της δημοτικής ενότητας Αριδαίας δεν κάνει λόγο πουθενά για κοπή δέντρων , παρά μόνο για κοπή κλαδιών.
Τέτοια παραποίηση;


7 σχόλια:

  1. Ω Ρ Ε ΓΕΛΙΑ - Σαμάντη εύχομαι να μην μας πάρουν είδηση πέραν της Αλμωπίας γιατί θα πέσει πολύ γέλιο με την απαράδεκτη απάντηση. ΘΛΙΒΕΡΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ. Το κείμενο της απάντησης, το ύφος της γραφής , η ανάπτυξη των γεγονότων , η προσπάθεια συγκάλυψης, η καταδεκτική συμπεριφορά (κουκούλα καταδότη στον πρόεδρο, η μεταβίβαση ευθύνης στους εθελοντές (οι εθελοντές άθλιοι κύριοι δεν είναι κλεπταποδόχοι), η εξαφάνιση της κάθε θεσμικής έννοιας είναι μέσα σε αυτή την άσχετη απάντηση. Εύχομαι ο εισαγγελέας να την λάβη σοβαρά υπ όψιν του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οι εθελοντές προβλέπετε από τον καλλικράτη να πάρουν και τα ξύλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μετα από απόφαση τοπικού και γνωμοδότηση του δασάρχη προβλέπεται από τον νόμο να κόβουν εθελοντές τα δέντρα; Και αν προβλέπεται παίρνουν και τα ξύλα. Μας έχετε φλομώσει στην χαζομάρα. Ο υπάλληλος στις πληροφορίες έγγραψε την απάντηση ή ο αντιδήμαρχος που υπογράφει; Μας μπερδεύετε! Θα μπλέξετε και υπαλλήλους τώρα; Αυτά να πάτε να τα πείτε στην προκαταρκτική έρευνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ¨"ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 20 ΔΕΝΔΡΑ ΘΑ ΤΑ ΕΣΩΖΑ , ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΓΙΝΕ"
    Ξερει κανεις ποιανου λογα είναι?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το καινούργιο αυτοκίνητο θα μηρασει Δωρα στα παιδιά στα ακριτικά χωριά τωρα στις
    Γιορτές.;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πάνε και ρώτα τους συγγενείς των 23ων νεκρών στην Αθήνα.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. είσαι επικίνδυνος και λασπολόγος. Πρόσεχε γιατί με αυτά τα γεγονότα δεν παίζουν , αν θέλεις να είσαι κοντά στην δημοτική αρχή (αν δεν είσαι η ίδια) βρες άλλον τρόπο να φανείς δικός τους Στην ΑΘΉΝΑ είναι βιβλική καταστροφή

      Διαγραφή

(3)