Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Παραιτήσεις Χ. Χουρσόγλου –Α. Ουργατζόγλου από την οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αλμωπίας






Την παραίτησή τους από τακτικά μέλη της οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αλμωπίας οι Δημοτικοί σύμβουλοι Χρήστος Χουρσόγλου ( αριστερά ) και Απόστολος Ουργαντζόγλου ( δεξιά) , από την παράταξη του Δημάρχου.

 Η ΑΙΤΗΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ


Αίτηση παραίτησης
Χουρσόγλου Χρήστος Δημοτικός σύμβουλος Δήμου Αλμωπίας
Ουργατζόγλου Απόστολος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αλμωπίας
Προς: κ. Δήμαρχο Μπίνο Δημήτριο
κ. Πρόεδρο οικονομικής επιτροπής Μπίνο Δημήτριο
Θέμα : Παραίτηση μελών οικονομικής επιτροπής Δήμου Αλμωπίας
Χουρσόγλου Χρήστου – Ουργατζόγλου Απόστολου

Κύριε πρόεδρε-Δήμαρχε 

Σας παρακαλούμε όπως κάνετε δεκτές τις παραιτήσεις μας από τακτικά μέλη της οικονομικής επιτροπής του Δήμου Αλμωπίας για λόγους προσωπικούς – πολιτικούς.
Στο διάστημα από τον Απρίλιο έως σήμερα που βρεθήκαμε ως όρισε ο νόμος , μέλη της οικονομικής επιτροπής , η συνεργασία – οι δημοκρατικές διαδικασίες- η συλλογικότητα , η διαφάνεια , ήταν λέξεις άγνωστες για εσάς , το δικό σας πιστεύω – δόγμα ,προσανατολίζεται στο ΄΄αποφασίσω και διατάσω΄΄ και ως εκ τούτο η συνεργασία μαζί σας είναι αδύνατη και η παραίτηση μας μονόδρομος.
Παραμένουμε δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Αλμωπίας υπερασπιζόμενοι τους δημότες και τον τόπο.
Χουρσόγλου Χρήστος
 Ουργατζόγλου Απόστολος  

Σύμφωνα με τον νόμο την θέση τους καταλαμβάνουν 

 ο Χρήστος Μπάτσης

 και ο Γιώργος Γούδης(Αμερικάνος) 

12 σχόλια:

  1. ανντε γεια.και απο την πολιτικη να φυγετε δεν θα μας λειψεται ναστε σιγουροι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. έλεος ρε παιδιά με τους χουρσοοργαντζόγλου...οι άνθρωποι για την καρέκλα παλεύουν.. ας παραιτηθούν και από σύμβουλοι να τελειώνουμε.. αυτοί δεν έκαναν αγώνα για να γίνει ο Μπίνος δήμαρχος??? Η μήπως δεν τον ήξεραν??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ημερομηνια δεν εχει η παραιτηση ειναι παλια ουαουυυυυυυυυυυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΩΣΤΕ ΠΟΝΟ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ......ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΕΚΛΑΙΓΕ, ΧΡΗΣΤΑΡΑ ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΒΓΑΛΤΟΥ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΜΕ ΚΕΛΠΕΤΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΒΟΥΤΗΡΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΑΝ ΜΕΓΑΛΕ ΗΓΕΤΗ ΜΠΙΝΟ ΔΕΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙΣ ΕΣΥ, ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι πρώην αντιδήμαρχος και γραμματέας του Τουφεγγοπουλου που 8 χρόνια δεν είδαν και δεν άκουσαν τίποτα!αφερειμ ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΕ ΧΟΥΡΣΟΓΛΟΥ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΘΕΛΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΕΚΛΕΞΕΤΕ.........ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΤΑΙ ΕΣΥ ΚΙ Ο ΒΕΣΚΟΣ......ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ 3 ΜΟΝΑΔΕΣ...ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ότι σπέρνεις Θερίζεις Κο Μπίνο. Η πολιτική σου ανωριμότητα στην συγκρότηση του ψηφοδελτίου(και η σημερινή σου ανεπάρκεια στην διαχείριση της κρίσης), είναι η αιτία που διασύρεται τόσο η δική σου αξιοπρέπεια,όσο και η ηρεμία στην καθημερινότητα των δημοτών. Το ζήτημα βέβαια δεν είναι μόνον οι παραιτήσεις των δύο συμβούλων από μια επιτροπή του Δήμου, αλλά η συνεχιζόμενη αναταραχή στην λειτουργία του Δ.Σ, οι καταγγελίες για τις έκνομες συμπεριφορές και άλλων συμβούλων (σου θυμίζω την περίπτωση του κατά φαντασία καλαμποκαλλιεργητή αντιδημάρχου σου,που τον στήριζες "μέχρις εσχάτων"),η απώλεια της δεδηλωμένης, η απαξίωση και η περιφρόνηση που δείχνεις στις διαμαρτυρίες και στα αιτήματα των δημοτών, ο φόβος και αδυναμία σου να συγκρουστείς με εκείνους που καταλήστεψαν τα δημοτικά ταμεία και να διεκδικήσεις τα κλεμμένα και τόσα άλλα. Και τώρα "δειλός, μοιραίος κι άβουλος αντάμα, προσμένεις, ίσως, κάποιο θάμα", για να παραφράσω τον ποιητή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χωρις πρόθεση να υπερασπιστω τον Δημαρχο(το αντιθετο μαλιστα) αναρωτιεμαι τι προσφεραν αυτοι οι δυο στο δήμο και τους δημοτες. Κοιταζοντας πισω, στη δραση τους,σαν δημοτικοι συμβουλοι του π. δημου Εξαπλατανου με πιανει οργη που τους συμπεριελαβες στο ψηφοδελτιο σου. Ο ενας εκανε τον πιθηκο που δεν εβλεπε,δεν ακουγε και δεν μιλουσε για τα οργια του τοτε δημαρχου, και ο δευτερος ξενυχτουσε για να γραψει τα (κατα παραγγελία του τότε δημαρχου) πρακτικά συνεδριασεων που δεν εγιναν ποτέ. Πρωτοπαλικαρα στην συκοφαντια και την ψευτια. Συνένοχοι,συνειδητά και επαγγελματικά, στο εγκλημα σε βαρος των δημοτων. Και ενώ ολα αυτα ηταν (και ειναι) γνωστα στην τοπικη κοινωνια,εσυ τους εβαλες στην κολυμπήθρα, τους ξεπλυνες απο τις αμαρτιες και τις αλητειες του παρελθοντος και τους εβγαλες δημοτικους συμβουλους. Λουσου τα τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αντε πάλι τα ίδια και τα ίδια, καιρο είχαμε να δούμε τον ...ογλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΛΩΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αρε Τολη φίλε μου που καταντησες; κρίμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)