Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ
«Να αποκατασταθεί άμεσα η εύρυθμη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Αριδαίας»!

Αναφορά με την ανοιχτή επιστολή των εργαζομένων στο Κέντρο Υγείας Αριδαίας, κατέθεσε ο Γιώργος Καρασμάνης στη Βουλή προς τον αρμόδιο Υπουργό Υγείας.
Στην επιστολή, το Σωματείο των εργαζομένων (Σ.Ε.Κ.Υ.Α.) περιγράφει με τα μελανότερα χρώματα την κατάσταση στην οποία έχει αφεθεί να περιέλθει το Κέντρο Υγείας, με συνέπεια να μην είναι σε θέση να ανταποκριθεί όπως πρέπει στην αποστολή του.
Μεταξύ άλλων το Σ.Ε.Κ.Υ.Α. αναφέρει: Αποδυνάμωση του προσωπικού, ανεπαρκή στελέχωση (μόνον δύο γιατροί) της καθημερινής εφημερίας, υπολειτουργία του παιδιατρικού, μεγάλες ελλείψεις νοσοκομειακού υλικού, σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία του μικροβιολογικού και ακτινολογικού, ασθενοφόρα που συχνά ακινητοποιούνται ελλείψει ¨σέρβις¨ και ανταλλακτικών.
Αναφέρονται ακόμη στην πλήρη εγκατάλειψη των κτιριακών εγκαταστάσεων, κλιματισμού, θέρμανσης, ύδρευσης, καθαριότητας κλπ, που εγκυμονούν κινδύνους για τους ασθενείς αλλά και τους εργαζόμενους.
Με την κατάθεση της αναφοράς με την επιστολή των εργαζομένων, ο πρώην Υπουργός καλεί την ηγεσία του αρμόδιου Υπουργείου να προχωρήσει άμεσα στις απαιτούμενες ενέργειες για την αποκατάσταση της εύρυθμης λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Αριδαίας, ώστε να ανταποκρίνεται επαρκώς στις ανάγκες παροχής υπηρεσιών περίθαλψης.

5 σχόλια:

  1. Καρασμάνη κάνε παρέμβαση στον δικό σου Δήμαρχο στην Αριδαία γιατί προσπαθεί να γκρεμίσει ότι καλό υπάρχει -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε Καρασμανη Γεωργιε αρκετά : Στη πολιτική πρέπει να ξέρεις πότε πρέπει να μπαίνεις και πότε πρέπει να βγαίνεις. Ήρθε η ώρα φίλε μου να αποσυρθείς. Πρέπει να μπουν στο ψηφοδελτιο νέα άτομα με καινούργια οράματα. Καρασμανη φτάνει αποσυρσου μόνο σου. Φτάνει 27 χρόνια τα οικονομισες από τούς παχυλούς μισθούς που επερνες. Όσο για εμένα προσωπικά σε ότι αφορά το Νομό Πέλλας και τήν Αλμωπια , επίσης για τους αγρότες και κτηνοτροφους απέτυχες πλήρως. Δεν έχεις να δείξεις τίποτα σοβαρό τίποτα μεγάλο. Κάποια βολεμενα παπαγαλάκια γλυφτρες που τρέχουν από πίσω σου δεν μπορούν πλέον να επηρεάσουν ουτε τις αλογομυγες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΛΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ29 Νοεμβρίου 2017 στις 1:39 μ.μ.

    Λαμόγιο μετά από 7 χρόνια αφού συμπληρώσει τα 27 και θησαυρίσει και αποκτήσει πάμπολλα πλούτη και περιουσία και αφού τα κάνει στο νομό λαμπόγυαλα θα κάνει το κέφι σου και θα αποχωρήσει «για να μην γανιάζεις και να δεις μια άσπρη μέρα» όπως έγραψες σε προηγούμενο σχόλιό σου σε άλλη ανακοίνωσή του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μην βρίζετε ο Γιώργος θα οδεύσει μόνος του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΛΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ30 Νοεμβρίου 2017 στις 10:58 π.μ.

    Αυτός είναι ο καημός σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)