Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

Απλή λογική


Αντιγράφω από το διαδίκτυο ( η φώτο είναι επιλογής μας):

 
·

Τέτοιες καταστροφικες μέρες, οι εμπνευσμενοι και καλοπληρωμένοι ίματζ μέικερς σου, αυλικοί και συμβουλατορες σου, θα έπρεπε να σου προτείνουν, ω τρισμέγιστο αφεντικό, να φορεσεις ψηλές μπότες, κίτρινο αδιαβροχακι, μοδατο τζινακι, να πάρεις και το φωτογραφο σου - στο 'να χερι η ομπρελα στ' αλλο χερι η σελφούλα -και να βγεις να ηγηθείς των συνεργείων καθαρισμού φρεατίων! Το κολγκέιτ χαμόγελο ομως πρέπει να είναι στη θέση του! Να σε βλέπουμε να μας σώζεις! Έτσι θα ξαναβγείς μέγας δούκας της Τοσκάνης! Και αν αστράφτει , πες πως είναι φωτογραφικό φλας! Ευκαιρία είναι εθελοντή μου!

9 σχόλια:

  1. Πήρατε άδεια από τον κύριο για να αναδημοσιεύετε το κειμενο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και ξανά άστοχος φίλε μου, άσε που σε πήραμε και χαμπάρι.

      Διαγραφή
  2. Από την στιγμή που έχουν ανεβάσει φωτογραφίες και κείμενα στο προσωπικό τους προφίλ δημόσια μπορώ να τα χρησιμοποιήσω όπως νομίζω. Αυτοί δεν ντρέπονται που ξεφτιλησονται εμείς γιατί; Άσε που είναι και δημόσιο πρόσωπο και θα έπρεπε να προσέχει περισσότερο ..... Μνημόνια μέχρι τι 2200

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρε ένας γκέι κάνει κουμάντο ελεως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γκει-γκει η γκει-στρειτ;

      Διαγραφή
    2. ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΒΡΕ ΠΕΤΡΟ; ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ; ΚΡΙΜΑ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΞΕΠΕΣΜΟΣ, ΚΡΙΜΑ.ΝΟΜΙΖΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΙΟ ΧΑΜΗΛΑ.

      Διαγραφή
  4. Δυστυχώς αυτό το κακάσχημο, χοντρό, κοντό και πονηρό ανθρωπάκι αποφασίζει για την Αλμωπία. ΕΛΕΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΙ ΣΟΦΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΛΕΝΕ ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΛΕΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ. ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟΝ ΤΣΙΜΠΙΣΕ Η ΜΥΓΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΠΟΛΕΜΙΟΣ ΤΟΥ, ΟΤΑΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ (ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ) ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗ ΣΥΖΗΓΟ ΤΟΥ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ) ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟ ΩΡΑΡΙΟ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΑΣ ΨΑΞΕΙ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ. ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΗ ΜΑΣΑΣ ..ΟΙ ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ ΘΑ ΓΛΥΦΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΟΥΣΟΥΔΑ ΤΟΥΣ. ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)