Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

Πόσο κοστίζουν οι μεγάλες προσπάθειες για την προβολή των Λουτρών






Ο Δήμαρχος Αλμωπίας και πρόεδρος της επιχείρησης των Λουτρών  κ. Δημήτριος Μπίνος γράφει με περηφάνεια ότι εφημερίδα της Αθήνας πρόβαλλε τα Λουτρά . Ξεχάσε όμως να πει ότι η προβολή αυτή είχε και το κόστος της και δικαιολογημένα .  Το περίεργο είναι γιατί το αποκρύπτει. Ιδού





Το αφιέρωμα







Η απόφαση  του κόστους  για το αφιέρωμα, ακυρώνει και διαψεύδει τον δήμαρχο για όσα ισχιρίζεται  ότι πρόκειται για  το αποτέλεσμα  μιας μεγάλης  προσπάθειας με στόχο την προβολή του τόπου., αφήνοντας να εννοηθεί ότι έγινε δωρεάν . 




















3 σχόλια:

  1. μπράβο ρε δήμαρχε με 1.860 ευρώ έκανες γνωστά τα λουτρά σε χιλιάδες άτομα σε όλη την Ελλάδα είχες δυο επιλογές η μια αυτή που έκανες και η άλλη να τα μοίραζες στο νόμο σε ΜΜΕ δεν θα διαφήμιζες τα λουτρά σε χιλιάδες ταξιδιώτες άλλα θα βούλωνες στόματα για μένα έπραξες καλά!!!
    ένας αναγνώστης από Έδεσσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ9 Νοεμβρίου 2017 στις 11:14 μ.μ.

    Ανώνυμε 9 Νοεμβρίου 4 :25 μμ από την Εδεσσα ??? τώρα από πού είσαι από κάτω Γαρέφι ή πάνω Γαρέφι ???????????.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτά συμβαίνουν όταν πρυτανεύει η ανικανότητα, η άγνοια, η έλλειψη φαντασίας και ο εγωισμός ή καλύτερα εγωκεντρισμός στην συγκεκριμένη περίπτωση. Τα λουτρά θα μπορούσαν να διαφημιστούν όχι σε πανελλήνιο αλλά σε πανευρωπαϊκό τουλάχιστον επίπεδο εντελώς ανέξοδα καταβάλλοντας προσπάθειες σε διαφορετικό επίπεδο άγνωστο στον δήμαρχό μας. Δεν πρόκειται βέβαια για κανένα υπέρογκο ποσό, θα μπορούσε όμως να το αποφύγει εάν ήταν κατ' ελάχιστον δημιουργικός, ευφάνταστος και εάν γνώριζε κάποια πράγματα. Κρίμα να κατασπαταλώνται χρήματα σ' αυτούς τους χαλεπούς καιρούς λόγω ασχετοσύνης!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)