Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

Αλμωπός –Μακεδονικός 1-0



 Δίκαιο μπορεί να κριθει το τελικό αποτέλεσμα , αν και ο Μακεδονικός έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες , η μία στο 7΄των καθυστερήσεων .

Αρνητικός πρωταγωνιστής ο διαιτητής που μάλλον δεν κάνει για την κατηγορία . Κατάφερε  ένα πανεύκολο παιχνίδι να προκαλέσει την αγανάκτηση κυρίως των γηπεδούχων .
Το παιχνίδι δεν δρέπει ιδιαίτερες δάφνες. Κράτησε οστόσω αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων . Το πρώτο μέρος ήταν πολύ μέτριο . Το δεύτερο κάπως πιο υποφερτό , αφού δημιουργήθηκαν κάποιες ευκαιρίες .
Στο 7 ΄ακυρώνεται γκολ του Αλμωπού που πέτυχε ο Γ. Ελευθεριάδης , χωρίς ουσιαστικά να καταλάβει κανείς τον λόγο.

15΄Εκτέλεση φάουλ από καλή θέση από τον Χαρίση , απομακρύνουν οι αμυντικοί.
21΄Μονομαχία στο κέντρο του γηπεδου Mendy- Τουμανίδη, πέφτει κάτω ο παίκτης του Μακεδονικού. Μετά από υπόδειξη του επόπτη , ο διαιτητής  μάλλον δίκαια
δείχνει κίτρινη κάρτα στον παίκτη του Αλμωπού.
35;  Κεφαλιά του Mendy ελάχιστα άουτ.

Στο 43΄σέντρα του Τσόλκα στην περιοχή, η μπάλα βρίσκει το χέρι αμυντικού , ο διαιτητής δεν δίνει τίποτα.
60΄Μεγάλη ευκαιρία  για  τον  Μακεδονικό. Ο Ηλιόπουλος από δύο μέτρα καταφέρνει να στείλει την μπάλα άουτ.
63΄Εκτέλεση φάουλ από τον Χαρίση για τον Αλμωπό , η μπάλα περνάει ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
70΄Κεφαλιά του προωθημένου Σαμαρόπουλου , ελάχιστα άουτ.

82΄ Ο Λάζαρος Ελευθεριάδης εκτελεί φάουλ έξω από τημ μεγάλη περιοχή. Η μπάλα βρίσκει το εσωτερικό του οριζόντιου δοκαριού και καταλήγει στα δ΄χτυα για να γίνει το 1-0.
Στο 90+2΄ο Γ. Ελευθεριάδης καθυστερεί να εκτελέσει πλάγιο άουτ και βλέπει δεύτερη κίτρινη κα΄ρτα και αποβάλλεται από το παιχνίδι.
Ο Μακεδονικός έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει στη τελευταία φάση του  αγώνα
Στο 90+7΄οι φιλοξενούμενοι  από κοντά πλασάρουν  με κεφαλιά του Στασινόπουλου, , αλλά ο Μενιος αποκρούει και στη συνέχεια η μπάλα  βρίσκει τη ρίζα του κάθετου δοκαριού και ξαναπηγαίνει στον ίδιο  που την καπακώνει.
Διαιτητής  Αγγελούλης Λάρισας . Μάλλον ανέτοιμος ακόμα για την Γ΄Εθνική . Βοηθοί  Τσαπράζης ( μέτριος) –Δεδικούσης (καλός)  , όλοι από τη Λάρισα

ΑΛΜΩΠΟΣ   Μένιος, Σαμαρόπουλος Πετρόφ, Κιουλτζόπουλος, Γ. Ελευθεριάδης, Χαρίσης (90΄ Μουλάς) , Τσόλκας, (46΄ Μεντής ) , Ντάσκου (55 Λ. Ελευθεριάδης)  , Θόρια Mendy (90+7 Μιχαηλίδης)) 



ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ  Γιουμάγιας, Μπουλγκουρίδης (20΄Ηλιόπουλος λόγω τραυματισμού) Παντελίδης , Τουμανίδης, Παπατζίκας, Ζαφειρίδης, (83΄Στασινόπουλος)
Ρίτσκος (πεχλιβάνης), Γαρύφαλλος , Κάνουλας,  Διαμαντίδης , Τσουκάνης

1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια στους οπαδούς του Αλμωπου για τη συγκλονιστική παρουσία Καλες γιορτές και ευχομαστε ακόμα μεγαλύτερες νίκες το 2018 Με τιμή οι ΔΟΙΗΚΗΣΗ του ΑΛΜΩΠΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)