Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017

Γιάννης Σηφάκης: Δημοπρατείται αύριο Δευτέρα 4/12 ο αξονικός τομογράφος του Νοσοκομείου Έδεσσας
και υπογράφεται από τον Διοικητή Χρ. Σμία την ίδια μέρα η προγραμματική σύμβαση ( χρηματοδότηση) με το ΙΝΤΕRREG του αξονικού τομογράφου του Νοσοκομείου Γιαννιτσών και δρομολογείται η δημοπράτηση του
Η κυβέρνηση υποσχέθηκε και υλοποιεί την ουσιαστική αναβάθμιση της δημόσιας Υγείας στην Πέλλα.
Οι Κασσάνδρες, που «προφήτευαν» ότι δεν θα γίνουν πράξη οι εξαγγελίες ή δημιούργησαν προβλήματα χωρίς λόγο, διαψεύστηκαν παταγωδώς.

Ολοκληρώνεται η μετεγκατάσταση του τεχνητού νεφρού στην Έδεσσα και είναι στην υπηρεσία τους οι περισσότεροι από τους 17 συνολικά μόνιμους Επιμελητές Β’ που προσλήφθηκαν καθώς και οι συμβασιούχοι νοσηλευτές.

3 σχόλια:

  1. Γιαννη σε ψήφισα και θα σε ξαναψηφισω δεν εχω αλλη επιλογη αφου ο Χρηστος δεν θα ειναι υποψηφιος γιατι ομως δεν αφησες να υπγραψει την δημοπρατηση .εσυ Τιαννη μου εγραψες ξαναγραψες για αυτο. δινεις βημα στους νουδουλιδες να σε σχολιαζουν. οπως μετα απο τρια χρονια θα δημοπρατηθει. Γιανη ειδα το βιντεο με τους αταιριαστους χαλια Γιαννη ενω εχεις καλυτερες στιγμες. ναπροσεχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας ετσουξε που ο Σηφακης μεσα στον ΣΚΑΙ απεδειξε την προστασια της πρωτης κατοικιας και αποστομωσε τους δημοσιογραφους και τον εκπροσωπο της ΝΔ.
      Τοσο τους ενοχλησε που συνεχισαν σχοινι κορδονι της προσφιλη τους δουλεια, κοψε ραψε, διαστρεβλωσε.
      Τα εχουν παιξει γιατι χανουν καθε μερα.
      Συγχαρητηρια στον Σηφακη που δεν μασαει τα λογια οπου οπου και αν βρισκεται

      Διαγραφή
    2. τι να προσέχει ο Γιάννη σου; φίλε μου έχασε τα λόγια του.μπέρδεψε την νοδουλα με τα δάνεια της , άστο δεν το έχει. Τρία χρόνια γράφει για δημοπράτηση.και ακόμη δημοπρατείται .κράτησε το και θα δεις πόσες φορές θα ξαναγράψει. για ενα θέμα που ήταν προγραμματισμένο για Μάρτιο 2015. κράτα το σχόλιο και θα με θυμηθείς.θα με θυμηθείς.

      Διαγραφή

(3)