Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

Κακουργηματικές Παραπομπές με περιοριστικούς όρους


ΓΙΑ ΠΡΩΗΝ ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

ΚΑΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ
Η περίεργη ανοχή του Δημάρχου και των συνεργατών του ,αιρετών και υπαλλήλων,έχει επιφέρει τεράστια οικομική ζημιά τον Δήμο.Ήδη εκκρεμμεί και εναντίον τους μηνυτήρια αναφορά.



Νέοι περιοριστικοί όροι σε πρώην αιρετούς του πρώην Δήμου Εξαπλατάνου, αλλά και σε εργολάβους.

Η υπόθεση αφορά ασφαλτοστρώσεις που δεν έγιναν στο Θεοδωράι και πληρώθηκαν επί θητείας Σταύρου Τουφεγγόπουλου. Οι δικαστικές αρχές επέβαλλαν σε κατηγορούμενους της υπόθεσης την απαγόρευση εξόδου από την χώρα.
Να θυμίσουμε ότι είναι η δεύτερη υπόθεση κακουργηματικού χαρακτήρα που επιβάλλει τέτοιους όρους. Η πρώτη που αφορούσε εικονικές χαλικοστρώσεις  περιλάμβανε και χρηματικές εγγυήσεις.
Τώρα  μένει ο προσδιορισμός των δικάσιμων για να πάνε οι υποθέσεις στο ακροατήριο των δικαστηρίων .
Να σημειωθεί ότι  Η ΣΗΜΕΡΙΝΉ ΔΙΟΊΚΗΣΗ ΤΟΥ Δήμου Αλμωπίας , αντί να διεκδικήσει μεγάλα ποσά από όσους ζημίωσαν τον Δήμο , έφτασε σε σημείο να δηλώσει ότι δεν είναι καθολικός κληρονόμος του πρώην Δήμου Εξαππλατάνου, αφήνοντας υπόνοιες για διάφορα.

6 σχόλια:

  1. Βρε καλωστα τα παιδια τα καθαρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μετά τις χαλικοστρώσεις, ήρθαν και οι ασφαλτοστρώσεις!
    -- προηγήθηκε, όλων αυτών, η πολύχρονη προσπάθεια κατασυκοφάντησης για όσους ζητούσαν διαφάνεια και έλεγχο
    -- προηγήθηκε μια καλά συντονισμένη, με θεσμικούς μάλιστα υποστηρικτές, φθοράς της υπόληψης και της αξιοπρέπειας, εκείνων που ζητούσαν το λόγο
    -- προηγήθηκε ένα στυλ διοίκησης, με όρους εγκληματικής οργάνωσης
    -- προηγήθηκε η λογική του "ενός ανδρός αρχή"
    -- προηγήθηκε μια συντονισμένη προσπάθεια εγκλωβισμού των συνεργατών του, στις παράνομες δράσεις του
    -- προηγήθηκε η φήμη για τις πολιτικές του προσβάσεις που θα απέτρεπαν οπιαδήποτε δίωξη
    Ομως καμιά φορά η Ιστορία κρύβει αιφνιδιασμούς και εκπλήξεις. Και πιθανόν τώρα που ξεχύλησε ο βόθρος, να έχει κι άλλες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ζητούμενο ήταν και είναι η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ που χάθηκαν από τα δημόσια ταμεία. Τα ποσά είναι τεράστια για έναν περιφερειακό δήμο σαν τον δικό μας.Το ζητούμενο λοιπόν είναι αν η σημερινή δημοτική αρχή, έχει σκοπό να απαλλαγεί απο τα κόμπλεξ των πολιτικών φίλων, των συγγενικών και φιλικών σ΄αυτήν προσώπων και κινηθεί σ΄αυτή την κατεύθυνση. Το διαρκές (έωλο πια) επιχείρημα της αναμονής δικαστικών διώξεων, κατέπεσε εδώ και καιρό. Η προσπάθεια αποσιώπησης και τα νομικά τερτίπια που χρησιμοποιεί η σημερινή τοπική αρχή για να δικαιολογήση την εξοργιστική απουσίας της, τείνει -εξ αντικειμένου πλέον- να πάρει χαρακτηριστικά συγκάληψης. Και εδω η ΕΥΘΥΝΗ δεν θα είναι μόνον πολιτική. Ας το έχουν υπ΄οψη τους αυτό, οι αιρετοί του δήμου μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι είναι αυτό που δεν καταλαβαίνεις ;;;;;;
      στη σημερινή διοίκηση υπάρχουν διάδοχοι παλιών αντιδημάρχων και μάλιστα επί θητείας Σταύρου. Χρησιμοποίηση ίδιων μηχανισμών (προσώπων και κουλτούρας). Προς ενημέρωση: όσοι παλιότερα προσπάθησαν καθαρά, ανιδιοτελώς, ανθρώπινα με οράματα να αλλάξουν τα δεδομένα, οι σημερινοί καταγγέλΛοντες με ύπουλο τρόπο τους απομάκρυναν

      Διαγραφή
  4. χωματοΣΤΡΩΣΕΙΣ, χαλικοΣΤΡΩΣΕΙΣ, ασφαλτοΣΤΡΩΣΕΙΣ...
    όπως ΣΤΡΩΣΕΙΣ θα κοιμηθείς ρε ψευτοπαληκαρά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΜΠΙΝΟ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΙ ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΚΟΨΟΥΝ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΕΙΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)