Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

Ταΐζει με πετρέλαιο τα σχολεία και με …σανό τους πολίτες



ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ Η ΚΥΡΙΑ


 Με ανακοίνωση της η" μνημoνιοκτόνος" βουλευτής Θ. Τζάκρη κάνει γνωστό ότι ενεργήθηκε
για την προμήθεια  πετρελαίου θέρμανσης σε 13 σχολεία της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας σε συνεργασία με τα Ελληνικά Πετρέλαια Α.Ε. και το Ίδρυμα International Foundation for Greece

Με πρωτοβουλία της, όπως αυτοανακοινώνει,  βουλευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρας Τζάκρη, η εταιρεία Ελληνικά Πετρέλαια Α.Ε. (ΕΛΠΕ) στο πλαίσιο της εταιρικής της ευθύνης και το ίδρυμα International Foundation for Greece (IFG) στο πλαίσιο της ευρύτερης κοινωνικής του δραστηριότητας στηρίζουν έμπρακτα για μια ακόμη χρονιά τα σχολεία της Πέλλας με την προμήθεια δωρεάν πετρελαίου για την θέρμανση των μαθητών κατά τους χειμερινούς μήνες.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία Ελληνικά Πετρέλαια Α.Ε. θα προβεί στην δωρεάν προμήθεια επτά (7) τόνων συνολικά πετρελαίου θέρμανσης και πιο συγκεκριμένα ενός τόνου πετρελαίου σε κάθε ένα από τα Δημοτικά Σχολεία Μεσημερίου, Φλαμουριάς, Πέλλας, Νέας Πέλλας, Αξού, Όρμας και Θεοδωρακίου.

Το Ίδρυμα International Foundation for Greece, που δραστηριοποιείται διεθνώς με στόχο την δημιουργία ενός δικτύου στήριξης των ομάδων του πληθυσμού που αντιμετωπίζουν προβλήματα σε αυτή την δύσκολη συγκυρία για την χώρα, θα προβεί στην δωρεάν προμήθεια 3 τόνων πετρελαίου θέρμανσης σε έξι (6) συνολικά δημοτικά σχολεία της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας και πιο συγκεκριμένα στα Δημοτικά Σχολεία Γαλατάδων, Νέου Μυλοτόπου, Εξαπλατάνου, Αρσενίου, Καλυβίων και Κερασιάς.

Η κ. Τζάκρη ευχαρίστησε θερμά τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας Ελληνικά Πετρέλαια Α.Ε. κ. Γρηγόρη Στεργιούλη και την Πρόεδρο του Ιδρύματος International Foundation for Greece κ. Ασπασία Λεβέντη που και αυτή την χρονιά ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή της να συμβάλουν έμπρακτα στην προσπάθεια που καταβάλει η σχολική κοινότητα της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας να αντιμετωπίσει τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούν κατά τους χειμερινούς μήνες, αναλαμβάνοντας ένα μέρος του κόστους θέρμανσης των παραπάνω σχολείων.(σ.σ.καλά , ο μέγας ευεργέτης διευθύνων σύμβουλος δεν μπορούσε να μάθει ποια σχολεία έχουν ανάγκη και έγινε το κοροιδάκι  της κυρίας;)


Η παράδοση του πετρελαίου στα σχολεία θα γίνει έως το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου.

3 σχόλια:

  1. Σηφακη η Τζακρη σε εχει ζαλισει. η καλυτερη δημοσκοπιση ειναι η καλπη. θα χασεις με πανω απο 5χιλ.ψηφους. ψαξε να βρεις ρολο. και να σε βεβαος οτι θα την παρακαλας τοτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για ποια μιλάμε τώρα; Γι' αυτήν που παίρνει σβάρνα τα πανηγύρια, την γιουχάρουν στα μούτρα της και κάνει ότι δεν καταλαβαίνει; Γι' αυτήν που είπε ότι και τι έγινε που φεύγουν τα παιδιά σας στην Ευρώπη; ένα τσιγάρο δρόμος είναι... Βρε ούστ! Όξω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελα βρε αφου παλι στης εκλογες παλι πισω της θα τρεχετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)