Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

Το Λουτράκι Κορινθίας «βγάζει» διευθύνοντα σύμβουλο στα Λουτρά Πόζαρ;

ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΠΊΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΆΚΙ ΚΟΡΙΝΘΊΑΣ , ΑΡΧΈΣ ΟΚΤΩΒΡΊΟΥ 2017.  ΤΙ ΕΚΡΥΒΕ ΑΡΑΓΕ;




Σε συμπληγάδες βρίσκεται ο δήμαρχος Αλμωπίας  και πρόεδρος της
  επιχείρησης των λουτρών Πόζαρ. Η επιχείρηση πάνω από ένα μήνα βρίσκεται χωρίς διευθύνοντα σύμβουλο, ο οποίος παραιτήθηκε τελείως ξαφνικά.

Ο Δήμαρχος δεν διαθέτει πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο για να επικυρώσει τον ορισμό του νέου διευθύνοντα συμβούλου. Από την άλλη όμως αντιπολίτευση και οι 4 διαφωνούντες (έμειναν τέσσερις μετά την Αντιδημαρχοποίηση του Γιάννη Ρώσση) έχουν αποδείξει έμπρακτα με την στάση τους ότι  προτάσσουν πρώτα τα συμφέροντα του Δήμου και των πολιτών . Συνεπώς δεν θα ήθελαν να φέρουν εμπόδια στην λειτουργία της πιο δυναμικής επιχείρησης του δήμου και του τόπου. Το μόνο  πρόβλημα είναι καθαρά ο δημάρχος με  την αλλοπρόσαλλη στάση του.  Καλείται  να επιλέξει το πρόσωπο που θα προτείνει , αλλά επιχειρεί να δώσει σε άλλους να πιουν το πικρό ποτήρι. Αρχικά φέρεται να είχε αποφασίσει να προτείνει τον Γιάννη Μπίνα παλιό κοινοτάρχη Λουτρακίου, ο οποίος είναι και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. Τη Τετάρτη συγκέντρωσε τα μέλη του συνδυασμού του  (εκλεγμένα και μη) από το Λουτράκι.
Εκεί επιχείρησε να ρίξει το μπαλάκι της επιλογής σε αυτούς . Άνοιξε όμως και την όρεξη άλλων για την θέση του διευθύνοντα συμβούλου. Σύμφωνα με πληροφορίες φέρονται να έδειξαν ενδιαφέρον για την θέση του διευθύνοντος συμβούλου και οι Πέτρος Ούτσκας (Κούης) και Γιώργος Νίτσης. Φυσικά και ο Γιάννης Μπίνας. Διακαής πόθος του Δημάρχου είναι να τοποθετήσει την Σάνια Πέγιου, αλλά τα εμπόδια είναι μάλλον αξεπέραστα. «Πονηρές» γλώσσες φέρουν ως φαβορί τον Γιάννη Μπίνα , που  κρατάει γερό χαρτί από την πρόσφατη επίσκεψη του Δημάρχου  στο Λουτράκι Κορινθίας , όπου συμμετείχε και την παράκαμψη σε παραλιακή Μεγαλόπολη της Θεσσαλίας ,απ όπου πήραν νεαρό άτομο στην αποστολή.
Στο Λουτράκι  Κορινθίας σύμφωνα με πληροφορίες ξέσπασε μεγάλος καυγάς που ως τώρα έμενε κρυφός.
Ίδωμεν

ΎΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕς ΦΈΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΈΔΕΙΞΑΝ ΕΝΔΙΑΦΈΡΟΝ ΚΑΙ Ο

4 σχόλια:

  1. Εγώ λέω θα βάλει το μαυριδη διευθυντή αυτός ήταν που όταν δούλευε στα λουτρά 2μηνο έδινε εντολές στους υπαλλήλους και έβγαζε φωτο και ρουφιανευε άρα είναι ότι πρέπει για την θέση αυτή!!!εγκρίνω και επαυξάνω!και άσε τους άλλους να κουρευονται ιτρε μιτρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ. θέλω την .θέση του. διευθυντή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο μικρός πάλι μαζί; Η μάνα του κοιμάται;

    Πονηρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κ Α Λ Α είστε όλου τρελοί : ένα όνομα πρέπει να προταθεί Σ Α Ν Ι Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)