Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017

Που είναι το ασθενοφόρο που δώρισε ο Νίκος Ξενιτίδης;







Την τύχη του ασθενοφόρου που δώρισε στο Κέντρο Υγείας Αριδαίας , αναζήτησε μέσω ερώτησης στο δημοτικό συμβούλιο ο πρόεδρος της κοινότητας Θηριόπετρας Γιάννης Ουργαντζόγλου .
Με αφορμή πρόσφατη επιστολή των εργαζομένων στο Κέντρο Υγείας Αριδαίας για τα προβλήματα , για την οποία ο δήμαρχος δεν έκανε κουβέντα, ρώτησε τον Δ. Μπίνο , που βρίσκεται το ασθενοφόρο που δώρισε  ο Νίκος Ξενιτίδης. Υπενθύμισε στον δήμαρχο όσα είχε πει στο δημοτικό συμβούλιο  , σε σχετική ερώτηση του Χ. Χουρσόγλου, ότι δήθεν αν χρειαζόταν  θα το επισκεύαζε  και με δικά του χρήματα . Μισό χρόνο μετά δεν έχει γίνει τίποτα. Μάλιστα , όπως είπε ,πρόσφατα συμπολίτης από την Αλμωπία έχασε την ζωή του γιατί δεν υπήρχε ασθενοφόρο να τον διακομίσει έγκαιρα .
Ο Δήμαρχος ισχυρίστηκε ότι δεν υπάρχουν ανταλλακτικά  για το συγκεκριμένο μοντέλο. Δεν διευκρίνισε όμως  αν μπορεί να αλλάξει η μηχανή.Ούτε και τι πρόκειται να γίνει. 
Ο Αντιδήμαρχος Στέφανος Αβραμίκας υποστήριξε ότι σύντομα πρόκειται να γίνει παράρτημα του ΕΚΑΒ και το πρόβλημα θα λυθεί.

2 σχόλια:

  1. Αίσχος, ντροπή και όνειδος! Άγνωστες λέξεις; Είναι αυτό που τους λείπει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Δήμαρχος ισχυρίστηκε ότι δεν υπάρχουν ανταλλακτικά για το συγκεκριμένο μοντέλο. ΝΤΡΟΠΗ ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΑΝ ΧΑΡΙΣΗΣ ΤΗΝ ΡΕΖΕΡΒΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΖΙΠΑΚΙ ΣΟΥ ΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)