Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

Έργα αναβάθμισης λαϊκής αγοράς Σκύδρας


 



Τη σύμβαση για την αναμόρφωση του χώρου της λαϊκής αγοράς Σκύδρας συνολικού προϋπολογισμού 60.000,00 € υπέγραψε η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά



Παρουσία του εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας υπογράφηκε τις προηγούμενες ημέρες η σύμβαση για τα «Έργα αναβάθμισης λαϊκής αγοράς Σκύδρας» από την Αν. Αντιπεριφερειάρχη κα. Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά.

Το έργο χρηματοδοτείται από Πρόγραμμα Επενδυτικών Δαπανών της Π.Ε. Πέλλας με συνολικό προϋπολογισμό 60.000,00 €.

«Αξιοποιούμε όλους τους διαθέσιμους οικονομικούς πόρους για την υλοποίηση παρεμβάσεων που θα καλυτερεύσουν την καθημερινότητα των πολιτών και θα ενισχύσουν την τοπική επιχειρηματικότητα. Ο θεσμός της λαϊκής αγοράς είναι ένας παραδοσιακός εμπορικός τομέας με θετικά αποτελέσματα για το εισόδημα των παραγωγών – επιχειρηματιών αλλά και για τον οικογενειακό προϋπολογισμό των καταναλωτών. Δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για καλύτερες υποδομές προς όφελος και του τοπικού Δήμου Σκύδρας, με τη Δήμαρχο του οποίου, κα. Κατερίνα Ιγνατιάδου διατηρούμε πολύ καλή συνεργασία και επικοινωνία. Θα συνεχίσουμε ανάλογες παρεμβάσεις ανταποδοτικού χαρακτήρα σε όλους τους Δήμους και το νέο έτος μέσω του αναπτυξιακού μας προγραμματισμού» ανέφερε η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά.

Οι γενικές εργασίες ανάπλασης και αναβάθμισης της ευρύτερης περιοχής της λαϊκής αγοράς στην επέκταση της Σκύδρας περιλαμβάνουν γενικές εκσκαφές, κατασκευή υποδομής οδών για την ασφαλτόστρωση τους και ασφαλτόστρωση οδών μήκους της τάξης των 500m προκειμένου να εξασφαλισθεί η πρόσβαση, η στάθμευση αλλά και να αποφευχθούν φαινόμενα ατμοσφαιρικής ρύπανσης από τη διέλευση οχημάτων σε χωματόδρομους και κατασκευή βρύσης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)