Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

Πλήρες αδιέξοδο για τον Δήμαρχο Αλμωπίας




ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΚΟΥΚΛΟΘΕΤΑΡΟ ΠΛΕΟΝ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΟΥ
ΤΟΥ ΖΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΚΑΛΑΜΠΟΚΟΚΛΕΦΤΗ



Τίποτα τελικά δεν βγαίνει του Δημάρχου Αλμωπίας . Ένα προσπαθεί να κτίσει , δέκα  του γκρεμίζονται.
Ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ , Γιώργος Σαββίδης , επί σειρά ετών γραμματέας του ΠΑΣΟΚ στην Αλμωπία, γνωστός για τις απάτες του με εικονικές δηλώσεις  επιδοτούμενων   καλαμποκιών  φέρεται να παραιτήθηκε από την ΔΕΥΑ προκειμένου να αναλάβει την προεδρία Του ΚΕΚΠΑ  ,από το οποίο παραιτήθηκε   για άγνωστους μέχρι τώρα λόγους ο Χρήστος Δόντσος. Όμως ο Δήμαρχος τον αποφεύγει μέχρι στιγμής έντεχνα και διαρκώς.
Ο Γιώργος Σαββίδης είναι εξαγριωμένος με την στάση του δημάρχου , στον οποίο στέλνει ανάλογα μηνύματα. Ο Δήμαρχος δέχεται σύμφωνα με πληροφορίες  εισηγήσεις  να απομονώσει τελείως τον Γ. Σαββίδη και να απαλλαγεί εμμέσως πλην σαφώς από τα σκάγια που πιάνουν   και τον ίδιο  για την ανοχή του, για το θέμα των παράνομων επιδοτήσεων  που πήρε ο απλός πλέον σύμβουλός του.
Σύμβουλοι πολύ κοντά στον Δήμαρχο , δεν κρύβουν πλέον την χαρά τους για τα
 « στραπάτσα» του δημάρχου , ευελπιστώντας να παίξουν σύντομα κυρίαρχους ρόλους.
 Έχουν σταματήσει να τον υπερασπίζονται δημόσια , ενώ σε κάθε ευκαιρία  του επιρρίπτουν τεράστιες ευθύνες για το μπάχαλο που έχει δημιουργηθεί.
Στο μεταξύ το πρόβλημα με τον Αντιδήμαρχο Γ. Χατζηγιαννίδη φαίνεται να διευθετείται.
Ο πατέρας του Αντιδημάρχου , εξοργισμένος φέρεται να ζήτησε εξηγήσεις από τον Δήμαρχο , ο οποίος του έκανε γνωστό ότι το θέμα το έχει συζητήσει με τον Αντιδήμαρχο και έχουν έρθει σε συνεννόηση.
Στο  μεταξύ με την επίσκεψη Μητσοτάκη  στην Αριδαία έγιναν κωμικοτραγικές καταστάσεις , τις οποίες διακωμωδούν μεταξύ τους σύμβουλοι του δημάρχου, χωρίς ωστόσο να δίνουν περισσότερες λεπτομέρειες.

1 σχόλιο:

  1. Ότι και να κάνεις, ότι και να λες, ότι και να γράφεις για το Γιώργο σημασία δεν σου δίνει πετράκι κανένας. Ξέρουμε όλοι πώς ο Γιώργος είναι και γαμω τα παλικάρια με παιδεία με ήθος με μπέσα. Εσύ Πετράκι γραφε ότι θες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)