Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Καυτή συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής του Δήμου Αλμωπίας


Θέματα που αφορούν προηγούμενους αιρετούς και τις ευθύνες τους για ζητήματα κακοδιοίκησης
περιλαμβάνει μεταξύ άλλων η συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής του Δήμου Αλμωπίας το μεσημέρι της Παρασκευής  (14.30

Τα θέματα  
    
                                              1.                              Ανακοινώσεις διαφόρων εγγράφων προς τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου  Αλμωπίας.  
        
2.                            Εισήγηση για την 1η  αναμόρφωση προϋπολογισμού - τροποποίηση  τεχνικού προγράμματος  του Δήμου Αλμωπίας,  έτους 2018.  
              
3.                            Εισηγητική  έκθεση Β’ τριμήνου έτους 2017 προς την οικονομική επιτροπή για την εκτέλεση του προϋπολογισμού.  
        
4.                            Εισηγητική  έκθεση Γ’ τριμήνου έτους 2017 προς την οικονομική επιτροπή για την εκτέλεση του προϋπολογισμού.   
       
5.                            Εισηγητική  έκθεση Δ’ τριμήνου έτους 2017 προς την οικονομική επιτροπή για την εκτέλεση του προϋπολογισμού.  
        
6.                            Έγκριση δαπανών – διάθεση  (ψήφιση)   πιστώσεων προϋπολογισμού του Δήμου Αλμωπίας, οικονομικού έτους 2018.        
7.                            Έγκριση πρακτικού  ανοίγματος οικονομικών  προσφορών  του συνοπτικού διαγωνισμού για την προμήθεια ειδών καθαριότητας και ευπρεπισμού για τις ανάγκες του Δήμου Αλμωπίας, του ΚΕΚΠΑ, της ΔΗΚΕΑ, της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αλμωπίας (Αριθμ. Διακήρυξης 32028/01-12-2017)           
8.                            Λήψη απόφασης αναφορικά με την ΕΞΩΔΙΚΗ  ΔΗΛΩΣΗ – ΚΛΗΣΗ  υπηρετούντος υπαλλήλων του ΚΕΚΠΑ  Δήμου Αλμωπίας. 
          
9.                            Διαβίβαση Αγωγών αριθμ. ΑΓ420/2017 και αρθμ. ΑΓ428/2017  των μονίμων (νυν και πρώην) υπαλλήλων  του Δήμου Αλμωπίας. 
 
10.                          Λήψη απόφασης για άσκηση ενεργειών λόγω αρμοδιότητας αναφορικά με το αριθμ. 810/2018  βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Θεσσαλονίκης.    
         
11.                          Συζήτηση και λήψη απόφασης,  για παράσταση πολιτικής αγωγής επί της με αριθμ. πρωτ.306/5-1-2018 αιτήσεως.  
        
12.                          Εισήγηση διαπίστωσης βλάβης από ανωτέρα βία του έργου "Επέκταση ΧΥΤΑ 1ης Διαχειριστικής Ενότητας Ν. Πέλλας (ΧΥΤΑ Αλμωπίας) και εκσυγχρονισμός του υπάρχοντος Βιολογικού".               

 Μέλη της οικονομικής επιτροπής είναι 

Πρόεδρος  Δήμαρχος 


1. Αβραμίκας Στέφανος του Χρήστου
2. Κετικίδης  Ιωάννης του Παντελή
3. Χατζηγιαννίδης Γεώργιος του Δημητρίου
4. Βέσκος Δημήτριος του Χρήστου
5. Πασόης Δημήτριος του Ιωάννου
6. Καλδερεμτζή Δέσποινα του Θεοδώρου, t

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)