Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

Ενόχλησε τον Δ. Μπίνο η αποχώρηση των διαφωνούντων από το δημοτικό συμβούλιο


Δ. Βέσκος
Χ. Μπάτσης












Αμετανόητος ο Δήμαρχος Αλμωπίας  συνεχίζει την ίδια ατέρμονη  αυτοκαταστροφική πολιτική του. 
Δεν άντεξε το ηχηρό μήνυμα χωρίς λόγια ,που του έστειλαν οι διαφωνούντες σύμβουλοι Δ. Βέσκος, Χ. Μπάτσης και Α. Ουργατζόγλου, με την αποχώρησή τους από το τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αλμωπίας  τη Δευτέρα.
Α. Ουργαντζόγλου
Μέσα από το υποχείριο προσωπικό του ηλεκτρονικό όργανο επιχειρεί να τους μαλώσει γιατί δεν έμειναν να ψηφίσουν για το Νηπιαγωγείο των Προμάχων . Δηλαδή μόνο για τις τυπικές διαδικασίες.  Λες και το θέμα δεν θα προχωρούσε
Δ. Βέσκος και Χ. Μπάτσης αλλά και η Πρόεδρος του χωριού Μαρία Γιουρούκη , είχαν πρωτοστατήσει και υποδείξει το οικόπεδο που υπήρχε για να κτιστεί το Νηπιαγωγείο.
Ο δε δήμαρχος , παρά την αντίθεσή τους και την αντίθεση των κατοίκων των Προμάχων αποφάσισε να κάνει το δικό του και να πετάξει άσκοπα 40 χιλ . ευρώ για να συμμαζέψει το ασυμμάζευτο παλιό  Νηπιαγωγείο των Προμάχων  που δεν συμμαζεύεται με τίποτα. Αντί ο δήμαρχος να τους εγκαλεί άνανδρα από το προσωπικό του υποζύγιο, καλό είναι να εξηγήσει στους πολίτες της Αλμωπίας για ποιον λόγο πετά 40 χιλ. ευρώ στο  παλιό  ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΊΟ;

1 σχόλιο:

  1. ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΜΠΙΝΟΣ ΝΙΟΥΖ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ.ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.ΚΟΜΑΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΒΟΡ.ΚΟΡΕΑ.ΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΛΕΙΑ ΑΥΤΗ Η ΔΗΜ.ΑΡΧΗ.ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)