Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018

Υπό αυστηρό περιορισμό ο Δήμαρχος Αλμωπίας




Μόνο μια αλλαγή του  επέτρεψε το διευθυντήριο










Υπό κηδεμονία φέρεται να είναι πλέον ο Δήμαρχος Αλμωπίας. Έτσι μετά τα όσα διατυμπάνιζε περί νέων  σαρωτικών  αλλαγών  στο …κυβερνητικό σχήμα πρόκειται  να προβεί στην εξής μία. Σύμφωνα με όλες τις συγκλίνουσες ενδείξεις  αναμένεται να δώσει κάποιο πόστο στον Χ. Χουρσόγλου , αν ο τελευταίος το αποδεχτεί.
Ο Δήμαρχος φέρεται να σχεδίαζε ευρύτερες αλλαγές. Το τελευταίο χρονικό διάστημα όμως έγιναν συνάξεις στελεχών του συνδυασμού με ισχυρά πόστα που φρόντισαν να μεταφέρουν στον δήμαρχο να μην παίρνει πολύ αέρα , γιατί δεν αποκλείεται  να βρεθεί κυριολεκτικά στον αέρα. . Του διεμήνυσαν ότι δικαιούται μία αλλαγή και αυτή ανώδυνη , χωρίς να θίγονται πουθενά οι ίδιοι.
Έτσι ο δήμαρχος προσγειώθηκε ανώμαλα και τον μόνο που μπορεί να « θυσιάσει »
 είναι από τους νέους , τον Γιώργο Χατζηγιαννίδη. Δεν μπορεί να ακουμπήσει κανέναν άλλο. 
Ένα ακόμα θέμα που απασχόλησε το "διευθυντήριο" ήταν και η ανώμαλη σχέση Μπίνου-Τζάκρης , που τους έχει γελοιοποίσει ως συνδυασμό. Το θέμα αυτό όμως το άφησαν για αργότερα.


Μέχρι το τέλος της θητείας του προφανώς ο δήμαρχος έχει να δει πολλά πλέον στο εξής.

3 σχόλια:

  1. Δεν καταλαβαίνω τι είναι χειρότερο: να κάνει ο Μπίνος ότι θέλει στο συμβούλιό του ή το συμβούλιό "του" ότι θέλει τον Μπίνο; οέο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οτι θελει η ντορκα και ο κολαουζος οοοοεεεεοοο

      Διαγραφή
  2. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΑΓΕΣ ΑΣΧΗΜΑ ΠΕΡΑΣΕ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΦΙΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΝΗΨΙΑ ΚΑΙ ΜΗ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΑΛΩΣΤΕ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)