Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

Τάσος Θεοδωρίδης (Τσερκέζος) Να παραιτηθεί η ανίκανη Διοίκηση της ΔΕΥΑ Αλμωπίας


Χοντρό δούλεμα των κατοίκων της Αριδαίας από τον Δήμαρχο και τον ανηψιό του Χ. Γεωργίου

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΟΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΝΕΡΟΥ











Σε σκληρή δήλωσή του ο δημοτικός σύμβουλος Τάσος Θεοδωρίδης (Τσερκέζος ,) μεταξύ άλλων  καλεί τον πρόεδρο της ΔΕΥΑ , ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΛΟΓΩ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ. Συγκεκριμένα:
« Τις τελευταίες μέρες συνεχίζεται η εξοργιστική  διακοπή νερού  στην Αριδαία με τα πολλαπλά  προβλήματα που έχει ως επακόλουθο. Το επισημάναμε και στο δημοτικό συμβούλιο και προσωπικά και ως παράταξη , οι εργασίες να γίνονται με περισσότερη προσοχή. Για άγνωστους λόγους μέχρι σήμερα , τόσο ο Δήμος όσο και η ΔΕΥΑ , δίνουν την εντύπωση ότι λειτουργούν ως υπάλληλοι και πολλές φορές ως δεκανίκια της εταιρίας  που κατασκευάζει  το αποχετευτικό. Αντί να την ελέγχει και να την υποχρεώνει να ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις της , τιμωρεί τους κατοίκους της Αριδαίας , ανέχεται περιέργως τα τερτίπια της.  Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ  Χρήστος Γεωργίου   να αφήσει τα μεγάλα λόγια και να   μην  συμπεριφέρεται ως μανεκέν  και να σταματήσει αυτό το  σούργελο. Διαφορετικά να παραιτηθεί. Είναι το μόνο που έχει να προσφέρει στην πόλη. Οι επαγγελματίες , αλλά και τα νοικοκυριά δεν αντέχουν άλλο. Ιδίως και τον χειμώνα που το νερό είναι απαραίτητο για να λειτουργήσουν οι περισσότερες θερμάνσεις. Σήμερα Πέμπτη , που η Αριδαία έχει την λαϊκή της η διακοπή του νερού είναι καταστροφική για πολλούς επαγγελματίες . Τι δεν καταλαβαίνουν ;»
Τάσος Θεοδωρίδης
Δημοτικός Σύμβουλος Αλμωπίας

14 σχόλια:

  1. Πολύ σοβαρή δήλωση....
    Τάσο τα δικά σου τα ξέχασες;
    Ή πολιτική η διπλωματία και η τυροκομία είναι τρεις διαφορετικές επιστήμες.
    Στη τυροκομία ίσως να είσαι άριστος.
    Στη πολιτική και στη διπλωματία χρειάζεσαι πολύ διάβασμα κύριε Τάσο. Η τοποθέτηση σου είναι αστοχη και αδυναμη . Καλύτερα να κάνης προτάσεις που μπορούν να βοηθήσουν και να δώσουν λύσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπα....στην τυροκομια.... σίγουρα δεν είναι άριστος!!! Εκεί που θέλω να σταθώ όμως είναι τα εξής:στη δική σου θητεία Τάσο ,βάλατε μήπως κάποια βάνα σε διασταύρωση της Αριδαίας; Μήπως χαρτογράφηση κάποιου δικτύου; Αλήθεια πες μας και πόσο διογκώθηκε το χρέος επί των ημερών σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Δημοτική αρχή που δεν θυμάται πότε είπε για τελευταία φορά αλήθεια. Όταν ρωτήθηκε από τον κύριο Θεοδωρίδη στο ΔΣ γιατί η σπουδή αυτή μέσα στον χειμώνα απάντησαν για να τελειώσει μέχρι το Πάσχα.. το πιστέψε κανείς??? αν και τώρα έχει αντιδήμαρχο που πετάει... αλήθεια όλοι αυτοί πως κάνουν προσυμβούλια??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε τη γλώσσα είναι γραμμένη η ανακοίνωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σουαχιλι ειναι η γλωσσα ....οπως και ολα οσα γραφει ο Πετρος...σιγα την ειδηση ρε Σαμανδη....Τασουλη ηρεμα τα τυρια δεν ειναι ιδια με τα Κοινα....

      Διαγραφή
  5. Mίλησε ο πλέον αποτυχημένος αντιδήμαρχος που στην θητεία του βούλιαξε τον δημο στα σκουπίδια. Ας κατσει στα τυρια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για τον 12:20μ.μ και 6:04μ.μ σε καταλάβαμε (ανιψιός του .....) Ο Τάσος κρίθηκε για τα έργα και τις ημέρες του στον δήμο στις εκλογές του μαϊου του 2014. Τώρα κρίνονται ο δήμαρχος και η δημοτική αρχή στο σύνολο της για τα έργα και τις ημέρες τους στον δημο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Bλεπω οτι τα "τσακάλια" του mpinosnews κάνουν αισθητή την παρουσία τους και στου Σαμάντη μεριά. Χαλάλι το μεροκαματό σας παλληκάρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μόνο που ο Σαμανδης τα περνάει όλα ο άλλος επιλεκτικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τάσο αστούς να λένε εσύ κοιτα τα χάλια σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δν ειμαι απο Αριδαια,αλλα μπορω ν καταλαβω οτι χειμωνας διχως θερμανση δν γινετε..λυπαμαι πολυ π τ 2018 καποιοι π προσπαθουν ν τ παιξουν πολιτικοι στ δημο μας...Κ εγω τ εριξα στν κ. Μπινο αλλα δν υπαρχει περιπτωση ξανα..Τ λαθος μια φορα γινετε..
    Κ. Μπινο περα απο τν Αριδαια κ οι φωτογραφιες δεξια κ αριστερα εχετε ασχοληθει μ τ χωρια;Τ κανετε π η Αριδαια ειναι σαν χωματερη;Ενας ανθρωπος π ν κανει κατι περα απο τ Λουτρα θ βγει ποτε αραγε;Κ εσεις π κραζετε εδω στ σχολεια γι κατι π γινετε κ βγαινει κ τ λεει ενας ανθρωπος γιατι τ κανετε ανωμυμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Βαρυσήμαντη δήλωση ενός πολλά βαρύ πολιτικού ανδρός. Εδώ γελάμε. ΧΑ ΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)