Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018

Ηλεκτρολόγος εκτός Αλμωπίας στα Λουτρά Πόζαρ


 
Ηλεκτρολόγο εκτός Αλμωπίας
πήρε η επιχείρηση των Λουτρών Πόζαρ.
Για νέο επίτευγμα κάνουν λόγο  οι ηλεκτρολόγοι  της Αλμωπίας οι οποίοι ετοιμάζουν διαμαρτυρίες . Ίδωμεν

18 σχόλια:

  1. ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΡΙΖΑΡΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΟΥ - ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΝΑ ΣΕ ΞΑΝΑΨΗΦΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΔΕΣΣΑΙΟΙ - ΑΙΣΧΟΣ - ΝΡΟΠΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Αλμωπια εχει 50 ηλεκτρολογους εναι δυνατον να μην υπαρχουν διαθεσιμοι και μαλιστα ειναι ΑΝΕΡΓΟΙ ΞΥΠΝΑ ΔΗΜΑΡΧΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΝΔΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΥΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΤΑΝ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ

      Διαγραφή
  5. Δήμαρχε για πες μας τίνος χρήματα διαχειρίζεσαι ; τις οικογένειας σου ?? παρέδωσα την άδεια ηλεκτρολόγου και ασχολούμαι με την γεωργία διότι δεν έβγαζα ούτε την ασφαλιστική μου δαπάνη , ο γιός μου ηλεκτρολόγος δουλεύει στα ξυλάδικα εργάτης ,και μου κουβαλάς ηλεκτρολόγους από το Ριζάρη ;κάνης θελήματα με χρήματα των Λουτρών;. Το νταβατζηλίκι σου μέχρι που μπορεί να φθάσει. Nτροπή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δήμαρχε ! από τους 55 ηλεκτρολόγους που ήμασταν στην Αλμωπία μείναμε 35 ! και οι 35 έχουμε ανάγκη από παρόμοια δουλειά , αγνοείς εμάς και φέρνεις ηλεκτρολόγο από Έδεσσα ; Πες μου όμως και το εξής, αν προκύψει μια βλάβη εκτός ωραρίου τι θα κάνετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πρόεδρε των ηλεκτρολόγων Αλμωπίας Δεμεσώρη Γιώργο ,πάρε θέση για το θέμα και άσε και εσύ τα νταβατζηλίκια με τον Δήμαρχο ?.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για πόσο χρόνο είναι η σύμβασή του; Για να ξέρουμε αν θα καταστραφούν και τα ηλεκτρολογικά στα λουτρά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΥΔΡΟΥΛΕΚΤΡΙΚΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ - ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΗ ΚΑΡΑΤΖΟΒΑ -

      Διαγραφή
  9. Εχουν επαγγελματικο αφμ, εφκα, μαγαζι κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ? ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΙΣΧΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΜΙΣΧΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ - ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΜΠΙΝΑ ΙΩΑΝΝΗ - ΚΑΝΤΕ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ - ΝΤΡΟΠΗ - ΑΙΣΧΟΣ - ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕ ΑΦΜ.0186455969 Φεβρουαρίου 2018 στις 5:56 μ.μ.

    Δήμαρχε Μπίνο όλες σου οι αναθέσεις εργασίας και προμήθειας που έχεις κάνη είναι βρόμικες σαν και αυτήν να πάς λοιπόν στο διάβολο και ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΥΛΙΕΣ ΣΟΥ . Πασχαλίδης Γιάννης .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΒΛΑΚΑ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ , 3 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΠΑΙΖΕ Η ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ; Ή ΜΗΠΩΣ ΠΗΓΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ?

      Διαγραφή
  12. Έχω διαβάσει κατά καιρούς πολλές φορές στις αναρτήσεις του τοπικού διαδικτύου τον Γιάννη Πασχαλίδη που τον γνωρίζω σαν συμπολίτη και σαν επαγγελματία να εκφράζετε με αγανάκτηση κατά του Δημάρχου και κατά της δημοτικής αρχής. Διάβασα και απαντήσεις στα γραφόμενά του από ανώνυμους αναγνώστες επίσης πικρόχολα, αυτό που θυμάμαι πάρα πολύ καλά απαντούσε σε όλους επώνυμα, δεν διάβασα όμως να τον απαντάει επώνυμα καμία φορά Δημότης ή η Δημοτική αρχή . Γιατί ;.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 12.36 ΠΜ ΒΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΨΕΥΤΑΡΑΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΑΡΙΔΑΙΑ ΝΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΓΑ ΔΕΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 12 και 36 γραψε το ονομασου αλλιως εσαι μια κουνιστη δεσποινιδα και πανυβλακας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΓΙΑ ΡΩΤΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΡΑΒΟ - ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ - ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ - ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΣΕ ΒΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΡΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ - ΝΑΙ ΑΥΤΗ ΕΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)