Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

Άδικα τα παράπονα για την ανάθεση εργασιών σε ηλεκτρολόγο εκτός περιοχής στα Λουτρά Πόζαρ


ΔΕΝ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΝΕΝΑ,ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ


Μάλλον άδικα παραπονέθηκαν οι ηλεκτρολόγοι της Αλμωπίας επειδή η Επιχείρηση των Λουτρών Πόζαρ  ανέθεσε τις ηλεκτρολογικές εργασίες σε άτομο εκτός περιοχής. Κανένας ηλεκτρολόγος από την Αλμωπία δεν έκανε σχετική  προσφορά.  Από τον Σύνδεσμο Ηλεκτρολόγων Αλμωπίας που είχε ρωτηθεί σχετικά  υπήρχε ο ισχυρισμός ότι δεν είχε ενημερωθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες όμως υπήρχε η σχετική ενημέρωση , αν και δεν ήταν στις υποχρεώσεις της επιχείρησης  , αφού έγινε  σχετική δημόσια  δημοσίευση.
Μετά την ανάθεση στον εκτός περιοχής ηλεκτρολόγο, άρχισαν τα παράπονα . Ο Σύνδεσμος ηλεκτρολόγων μάλιστα δήλωνε ότι θα  κάνει καταγγελία, αλλά μέχρι σήμερα σιωπά.


3 σχόλια:

  1. ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΝΤΗ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΛΜΩΠΙΑΣ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ ΕΓΡΑΦΩΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΕΠΙΣΗΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ - ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ? ? ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΑΜΑΝΔΗ .
    ψέμα στο ψέμα και από την πλευρά τις διεύθυνσης των λουτρών και από την πλευρά του συλλόγου των ηλεκτρολόγων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η μονη αληθεια ειναι οτι ο δημαρχος εκανε εγκλημα που εδωσε δουλεια σε ξενο ηλεκτρολογο ολα τα αλλα ειναι και αληθεια και ψεματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)