Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

· Άρχοντας των καλαμποκιών

Μπορεί
να πει ο εντιμότατος κ. Γιώργος , Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ Αλμωπίας, στους θαυμαστές του που τον θεωρούν καλό νοικοκύρη, μήπως εκτός από αυτόν έπαιρνε επιδοτήσεις  για  καλαμπόκια  που δήλωνε χωρίς να καλλιεργεί   και η συμβία του , επίσης υπάλληλος; (δημοτική)



12 σχόλια:

  1. ΤΙ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΓΩ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ PIONNER

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εγώ το κόβω για υβρίδιο αλμωπίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τωρα η σειρα σας ζευγαροκαλαμποκαδες της κοινοτητας και του δημου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. O Tυπος είναι μπροστα , τον θυμαται κάποιος ως υπάλληλο του οσε στη γραμμη του τρένου της καρατζοβας, εσεις που είστε. ειναι και κολλητος του τουφεγγοπαλουκογλου, ειδατε πιο ανώμαλο τρίγωνο, ειδατε οτι τα κλεμμενα μας ενώνουν; καλαμποκια αλμωπίας, γι αυτά μονο είναι η αλμωπία και γι αυτό έμεινε πίσω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε πως σας αντεχει ο ανθρωπος τοσα χρονια να τον κραζετε προσωπικα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. aν ειναι αδικο το κραξιμο, εχεις δικιο, αν ομως εχουν παρει παρανομες επιδοτησεις, πολυ καλά κανουν και τους κραζουν και θα πρεπει να γινει κατι παραπανω απο τους αρμοδιους αυτών των παρανομιων.

      Διαγραφή
  7. Οι παρανομοι της παραγκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σε ποσους οροφους καλλιεργουσαν το ζευγος και η παρεα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΟΡΟΦΟΥΣ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ. ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΝΟΙΚΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΦΟΥΣ - ΞΕΡΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑ ΠΟΣΟΙ ΑΥΛΟΚΟΛΑΚΕΣ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΥΡΑΝΟΞΙΣΤΕς ΣΕ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΑ :::: ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΜΟΥΓΚΑ, ΣΤΕΝΕΥΕΙ Ο ΚΛΟΙΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ, ΟΧΙ ΟΤΙ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ :; ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ , ΑΛΛΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

      Διαγραφή
  9. λιγο πιο πανω απο τον οροφο του εισαγγελεα .αχαχααα///ερε γλεντια που ερχονται ερε χορο που θαριξουν καποιοι αχαχαχαααααα,ραντεφου στα κρατιτηρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η παρεα στο καλαμποκι εγινε σοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)