Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018

Ζητάει πίσω τα χρήματα για τις εικονικές χαλικοστρώσεις στον Δημο Εξαπλατάνου ο Δήμος Αλμωπίας



Με κρύα καρδιά και πόνο ψυχής ο Δημος  Αλμωπίας με αγωγή  ζητάει πίσω  τα χρήματα για τις εικονικές χαλικοστρώσεις στον πρώην Δήμο Εξαπλατάνου, από τους υπεύθυνους .

Μετά από καταγγελίες της τότε αντιπολίτευσης του Παράσχου Τσάνταλη οι αρμόδιες κρατικές αρχές που ερεύνησαν την υπόθεση ,  την παρέπεμψαν στην δικαιοσύνη, η οποία και παρέπεμψε τους υπαίτιους  στις αίθουσες των  δικαστηρίων , ενώ άλλες υποθέσεις βρίσκονται στο στάδιο της παραπομπής. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο τότε δήμαρχος Σταύρος Τουφεγγόπουλος είχε μηνύσει τον Παράσχο Τσάνταλη, μέλη του συνδυασμού του  και την εφημερίδα ΓΕΓΟΝΟΤΑ που είχε δημοσιεύσει τις καταγγελίες για σωρεία εικονικών έργων που κόστισαν ακριβά στον τότε Δήμο. Στο δικαστήριο αθωώθηκαν όλοι , αφού αποδείχτηκε ότι  όλα όσα  κατήγγειλε η παράταξη του Π. Τσάνταλη και δημοσιεύτηκαν ήταν αλήθεια.



7 σχόλια:

  1. Αντε να παιρνουν σειρα και τα τσιρακια τους. Ολοι στη σεντρα επιτελους για να δει ο κοσμος ποιοι και ποιες μας εκλεβαν. Υπαλληλοι και αιρετοι. Πισω τα λεφτα κλεφτες. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή τώρα λέμε ότι κάνουμε αγωγή στην περίοδο που διοίκηση ήταν ο κύριος Χουρσόγλου?? ΜΠΙΝΟ πας καλα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν θα μιλάτε για τον Χουρσογλου,ήταν μέσα για να μην κλέψουν πολύ, τώρα αν δεν τα κατάφερε δεν φταίει! Αυτόν τον αρκούσαν οι αποδείξεις από τα διόδια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κύριοι από έγκυρη πηγή ,θα σκάση σε λίγες μέρες ,προμήθεια που έκανε ο Δήμος Αλμωπίας για ίδιο ακριβώς αντικείμενο ,ίδια μελέτη, πληρώθηκε παραπάνω 129,35% περισσότερο σε κολλητό του Δημάρχου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και τωρα το ποθεν εσχες για ολους τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό κατά τη γνώμη μου, είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα για να καταλάβει κανείς πως η πίεση της τοπικής κοινωνίας μπορεί να φέρει αποτελέσματα. Από την πρώτη στιγμή, η Δημοτική αρχή έδειξε την διάθεσή της, να αφήσει το ζήτημα να το θάψει ο χρόνος. Θέλοντας μάλιστα να κερδίζει χρόνο, έκανε εκείνη την άθλια προσφυγή (στα όρια της αλητείας), στις εφοριακές αρχές. Στο μεταξύ η ιστορία με τις κατά φαντασία χαλικοστρώσεις αποδείχθηκε δικαστικά ότι ήταν καραμπινάτη κομπίνα. Η απροθυμία του Δημάρχου να προχωρήσει στα νόμιμα και να διεκδικήσει τα χρήματα που κλάπηκαν, εξόργισε τον κόσμο και αυτό εκφράστηκε με την αναφορά στον εισαγγελέα του Κου Τσάνταλη. Η κίνηση λοιπόν της δημοτικής αρχής να διεκδικήσει τα χρήματα, έγινε μετά από την αφόρητη πίεση μέρους της τοπικής κοινωνίας. Και για να πώ τα πράγματα με το όνομα τους, ΔΕΝ έχω καμιά εμπιστοσύνη, τόσο στον Κο Μπίνο, όσο-και κυρίως-σε ορισμένους συνεργάτες του που την επίμαχη περίοδο ήταν πρωτοπαλίκαρα του Κου Τουφεγγόπουλου. Θεωρώ ότι είναι μια κίνηση τακτικής και ένα προεκλογικό άλλοθι. Και πολύ γρήγορα θα φανεί. Κατά τη γνώμη μου αυτό μπορεί ν΄αλλάξει μόνον αν η πίεση συνεχιστεί και πάρει συλλογικά και μαζικά χαρακτηριστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αληταριο μονο για το χρημα και το ρουσφετι ειστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)