Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΕΔΕΣΣΑΙΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ



               


Στις 9-10-11 Μαρτίου διεξήχθη στην πόλη της Πάτρας το πανελλήνιο πρωτάθλημα Tae Kwon Do
ανδρών-γυναικών και εφήβων-νεανίδων. Οι αθλητές από την Έδεσσα, Νικολαΐδης Αθανάσιος και Νικολαΐδης Γρηγόριος συμμετείχαν ακόμη μια φορά με το σύλλογό τους «Αθλητική Κίνηση Αμπελοκήπων» και ήταν συνεπείς στο ραντεβού τους με τα μετάλλια.
Πιο συγκεκριμένα, ο Νικολαΐδης Αθανάσιος μετά από 4 νικηφόρους αγώνες κατέκτησε για 10η φορα και 4η συνεχομενη  την πρώτη θέση στην κατηγορία των +87 κιλών εξασφαλίζοντας και φέτος τη συμμετοχή του, ως αρχηγός πλέον της εθνικής ομάδας, στο πανευρωπαϊκο πρωτάθλημα στο Καζάν της Ρωσίας, όντας ο αθλητής με τις περισσότερες πανελλήνιες διακρίσεις στην εθνική ομάδα. Ο Νικολαΐδης Γρηγόριος μετά από 4 εντυπωσιακούς αγώνες κατέλαβε τη δεύτερη θέση στην κατηγορία των -87 κιλών. Με αυτόν τον τρόπο κλείνει ένα ταξίδι 20 χρόνων στο αγωνιστικό Tae Kwon Do με πολλές διακρίσεις και συμμετοχές στην εθνική ομάδα. Επόμενος στόχος και μεγάλη επιθυμία των 2 καταξιωμένων πλέον αθλητών, είναι η δημιουργία ενός πρότυπου συλλόγου Tae Kwon Do στην Έδεσσα, την πόλη που γεννήθηκαν, με σκοπό να μεταλαμπαδεύσουν την αγάπη τους για το άθλημα και τις γνώσεις που αποκόμισαν όλα αυτά τα χρόνια.
Τέλος, αξίζουν συγχαρητήρια στον δάσκαλο Κατίδη Ιωάννη και προπονητή του συλλόγου «Αθλητική Κίνηση Αμπελόκηπων», σύλλογος στον οποίο ανήκουν οι αθλητές, τόσο για τις προπονητικές του ικανότητες, όσο και για τον ανθρώπινο χαρακτήρα και τη στήριξη που έδειξε στους αθλητές όλα αυτά τα χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)