Πέμπτη 12 Απριλίου 2018

Επίσκεψη υφυπουργού παιδείας στη Πέλλα



Το Ν.Πέλλας θα επισκεφθεί την Πέμπτη 19-4-2018 και Παρασκευή 20-4-2018 ο Υφυπουργός Παιδείας 
κατόπιν πρόσκλησης του Διευθυντή Δ|θμιας Εκπαίδευσης, κ Μπαχαράκη και της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ν.Πέλλας.
Δημήτρης Μπαξεβανάκης,
Σκοπός της επίσκεψης του υφυπουργού είναι η επί τόπου μελέτη της λειτουργίας των ΕΠΑΛ , των Εργαστηριακών Κέντρων, των  ΙΕΚ και των Ειδικών Επαγγελματικών Σχολείων (Γυμνάσιο , Λύκειο Σκύδρας) του Νομού μας,ειδικότερα.
Θα επισκεφθεί τα αντίστοιχα σχολεία σε Έδεσσα, Γιαννιτσά Αριδαία και
Άνυδρο και θα συσκεφθεί με τους διευθυντές και τους Συλλόγους  Καθηγητών όσον αφορά σε θέματα λειτουργίας των σχολείων, την επαγγελματική εκπαίδευση γενικότερα, το θεσμό της μαθητείας ,την εισαγωγή των μαθητών του ΕΠΑΛ στα ΑΕΙ, τα επαγγελματικά δικαιώματα των αποφοίτων ΕΠΑΛ.
Σε συζήτηση θα τεθούν προτάσεις από τη ΝΕ  για ίδρυση και λειτουργία νέων  σχολικών μονάδων,  όπως Εσπερινό ΕΠΑΛ στην Έδεσσα. Θα τεθούν και τα κτιριακά προβλήματα σχολείων του Νομού με προτεύον  αυτό του Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών.
Ο Υφυπουργός θα έχει συνεργασία με τη ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ν. Πέλλας την Πέμπτη 19-4-20018 στα γραφεία του Κόμματος στην Έδεσσα και ώρα 7.00μμ.
Την Παρασκευή 20-4 2018 και ώρα 14.00  δοθεί  συνέντευξη Τύπου στα Γραφεία του  Κόμματος στην Έδεσσα.
Αναλυτικά το πρόγραμμα επισκέψεων και συνεργασιών του Υφυπουργού θα δημοσιοποιηθεί τις προσεχείς ημέρες καθώς είναι ακόμη υπό διαμόρφωση, σε συνεργασία του γραφείου του με τη Δ/ΘΜΙΑ Ν. Πέλλας και τη ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ν. Πέλλας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)