Σάββατο 14 Απριλίου 2018

Συναντήσεις Δ. Μπίνου στη Σερβία , παρουσία της συζύγου του






Σε ταξίδι αναψυχής συμμετέχει ο δήμαρχος Αλμωπίας  στη Σερβία με την σύζυγό του  Αναστασία Χατζηγιανάκη ,το οποίο διοργανώνει  ο Σύλλογος ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ , σε μια εποχή που η τοπική αγορά δοκιμάζεται  σκληρά λόγω της οικονομικής ύφεσης.

Ο Δήμαρχος και η σύζυγός του  είχαν  συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εργασίας , Απασχόλησης και Εμπορίου Negovan Stankovic της Σερβικής Δημοκρατίας στο Βελιγράδι .Ο κ. Stankovic είναι υπεύθυνος για τα Σερβικά μνημεία του Α' Παγκοσμίου Πολέμου , που αρκετά υπάρχουν στην περιοχή μας.
Στόχος η ανάδειξή τους για ιστορικούς και τουριστικούς λόγους.  ( σ.σ. Στον τομέα αυτό ο Δήμος Αλμωπίας μάλλον πρέπει να λειτουργήσει πιο γρήγορα και αποτελεσματικά) Συζητήθηκαν και ζητήματα οικονομικής φύσεως και ανάπτυξης καθώς και συνεργασίας των περιοχών μας. 

 
Έγινε αναφορά στις καλές διαχρονικά σχέσεις των δύο λαών και στην πριν από ένα χρόνο επίσκεψη του τότε Προέδρου της Σέρβικης Δημοκρατίας κ.Τόμισλαβ Νίκολιτς στο Καιμακτσαλάν και τον Προφήτη Ηλία στο μνημόσυνο για τους Σέρβους στρατιώτες, που χάθηκαν κατά τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο. (1914 -1918 ). (σ.σ. Μια εκδήλωση που δεν αξιοιποιήθηκε  επικοινωνικά και δεν είχε κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα και όφελος για την Αλμωπία)
Η συνάντηση έγινε την χρονική στιγμή ,που ο σύλλογος Αλησμόνητες Πατρίδες επισκέπτεται το Βελιγράδ

4 σχόλια:

  1. Η ΑΡΙΔΑΙΑ ΠΝΙΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΟΝΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΣΥΖΗΓΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΞΕΝΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΣΥΝΤΡΩΓΕΙ ΜΕΤΑ ΠΡΕΣΒΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΡΑΓΙΚΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΓΕΛΟΙΟ. Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΡΕΦΙ ΞΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΤΗ ΦΤΩΧΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΥΠΙΕΣ ΚΑΛΤΣΕΣ ΠΗΓΕ ΜΕ ΠΡΟΙΚΑ ΣΤΑ ΜΕΤΑΞΩΤΑ ΒΡΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλα καλά ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΆ παιδική χαρά στην
      Λαγκαδια .

      Διαγραφή
  2. Να αγιασει το στομα σου καλε μου ανθρωπε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΓΕΛΟΙΟΙ ΕΣΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)