Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

Στο Σούνιο...




  ...η συνάντηση, Παπανδρέου - Ντιμιτρόφ...
Ο Γιώργος Παπανδρέου συνεχίζει τις επαφές του για τα εθνικά θέματα. Μετά την συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα και το Νίκο Κοτζιά, την Τετάρτη, απόψε συναντήθηκε με τον υπουργό Εξωτερικών των Σκοπίων, Νικολά Ντιμιτρόφ.

 Παρά το...
γεγονός ότι οι πρωτοβουλίες Παπανδρέου έχουν προκαλέσει αμηχανία στους κόλπους του Κινήματος Αλλαγής, ο πρώην πρωθυπουργός συναντήθηκε το απόγευμα με τον κ. Ντιμιτρόφ με τον οποίο φωτογραφήθηκαν με φόντο το ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο.

«Για την ειρήνη και την σταθερότητα στα Βαλκάνια συζήτησαν ο Πρόεδρος του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Δημοκρατών Σοσιαλιστών και Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, Γιώργος Α. Παπανδρέου με τον Υπουργό Εξωτερικών της ΠΓΔΜ, Νικολά Ντιμιτρόφ» αναφέρει το λιτό δελτίο Τύπου, του ΚΙΔΗΣΟ.

Ο Γιώργος Παπανδρέου, που είναι τομεάρχης Εξωτερικών και Αμυνας θα συναντηθεί την Παρασκευή το απόγευμα με τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ το επόμενο διάστημα σχεδιάζει να επισκεφθεί την Τουρκία και την Κύπρο, αλλά και την Αμερική και την Κίνα, για διεθνείς επαφές...

Αναρτήθηκε από 

2 σχόλια:

  1. ΘΑ ΜΑΣ ΛΙΥΗΣΕΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΤΑ Ο ΓΑΠ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΩ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε βλακα Γιωργάκη πήγαινε πλενε το χέρι σου, αφού το λερωσες με του Νεζνάμη το βρωμοχερο, πήγαινε βάλτο σε ένα κουβά χλωρινη να ξεβρωμισει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)