Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

» Ανακριτίριο» η ΔΕΥΑ Αλμωπίας


Πάνω από τριάντα άτομα αναμένεται να κληθούν από τον ανακριτή Έδεσσας για οικονομικές
εκκρεμότητες που  διαπιστώθηκαν από ελεγκτικά όργανα στην ΔΕΥΑ Αλμωπίας. Ανάμεσά τους σύμφωνα με πληροφορίες είναι παλιοί πρόεδροι  και παλιά μέλη των  διοικητικών συμβουλίων.
Στο μεταξύ παρά τις επανειλημμένες δεσμεύσεις του σημερινού προέδρου της ΔΕΥΑ  ότι θα ενημερώσει με λεπτομέρειες για τα τεκταινόμενα στην επιχείρηση  το δημοτικό συμβούλιο δεν έχει γίνει τίποτα απολύτως. Προφανώς εκτιμούν ότι τους συμφέρει πολιτικά να αιωρούνται διάφορα σενάρια, αλλά  και για να αποφύγουν τυχόν δικές τους ενέργειες σε βάρος συγκεκριμένων προσώπων που πλέον θα έχουν κόστος στις εκλογές.
Δεν αποκλείεται να κληθούν προς απολογία ή να εμπλακούν και διοικητικά στελέχη στα οποία προσανατολίζονται ορισμένοι αιρετοί να επιρρίψουν τις ευθύνες.

2 σχόλια:

  1. Πρέπει να γίνει αυστηρως έλεγχος στη ΔΕΥΑ και ΔΕΠΑ Εξαπλατανου για τα 2003 έως 2006.
    Πρέπει ειδικό κλιμάκιο τής Πατάκης οικονομικού εγκληματος να έρθει και να ελέγξει όλα τα τιμολόγια και να κάνει συγκρίσεις με τα τότε οικονομικά στάνταρ που υπήρχαν. πχ Ένα απορριμματοφορο για να πάει από τον Εξαπλατανο έως τον Αρχαγγελο και να μαζέψει τα σκουπίδια πόσα λίτρα καύσιμο χρειάζεται; Επαναλαμβάνω ότι στη ΔΕΥΑ και στην ΔΕΠΑ Εξαπλατανου πρέπει να γίνει παρα πολύ αυστηρώς έλεγχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑ Κ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ 4 ΑΤΟΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΣΕ ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΝΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)