Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018

Έχει λαλήσει η Τζάκρη



Εξαγγέλλει ότι θέλει και ξευτελίζει τον ΣΥΡΙΖΑ

Πόσο ακόμα θέλουν για να τους πάει στον πάτο;

Πριν από λίγες ημέρες η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη διαβεβαιώνε  ότι
μ μεταφέρεται στην Έδεσσα από την Κοζάνη το Παράρτημα του Ανοιχτού Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Εν γνώσει της βέβαια και πολύ συνειδητά έλεγε ψέματα και κορόιδευε τους πάντες. Διότι τα πράγματα είναι δυστυχώς απλά και διαφορετικά
Και αυτό διότι:
Παραμένει το παράρτημα του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου στην Κοζάνη, υπό την προϋπόθεση να βρεθούν χώροι που το αναβαθμίζουν – Θετική έκβαση μετά τη συνάντηση του δημάρχου Κοζάνης, Λ. Ιωαννίδη και του βουλευτή Μ. Δημητριάδη με τον Πρόεδρο της Διοικούσας Βασίλη Καρδάση

Παραμένει το παράρτημα του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου στην Κοζάνη, υπό την προϋπόθεση να βρεθούν χώροι που το αναβαθμίζουν.

Αυτό προέκυψε, σε γενικές γραμμές, από τη χθεσινή  μεσημεριανή, συνάντηση του δημάρχου Κοζάνης, Λ. Ιωαννίδη και του βουλευτή Μ. Δημητριάδη με τον Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, Βασίλη Καρδάση.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ Η ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΟΔΩΡΑ ΤΖΑΚΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ:

Θ. Τζάκρη: Μεταφέρεται στην Έδεσσα από την Κοζάνη το Παράρτημα του Ανοιχτού Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

Από το γραφείο της βουλευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρας Τζάκρη ανακοινώνεται ότι η Διοικούσα Επιτροπή του Ανοιχτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ) ενέκρινε τη μεταφορά του Παραρτήματος Δυτικής Μακεδονίας από την Κοζάνη στην Έδεσσα και πιο συγκεκριμένα στο χώρο όπου μέχρι πρότινος στεγάζονταν το Τμήμα Μάρκετινγκ και Διοίκησης Λειτουργιών του Πανεπιστημίου Μακεδονία.

Στην ίδια συνεδρίαση της διοικούσας επιτροπής εγκρίθηκαν οι δαπάνες για τις εργασίες που απαιτούνται, έτσι ώστε να καταστεί ο χώρος κατάλληλος για τη λειτουργία του Ανοιχτού Πανεπιστημίου, καθώς επίσης και το πρωτόκολλο συνεργασίας με το Δήμο Έδεσσας.

Στο Παράρτημα της Έδεσσας θα λειτουργήσουν 6 Προπτυχιακά και 35 Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι κάθε Σάββατο και Κυριακή περισσότεροι από 2000 φοιτητές από τους νομούς Πέλλας, Κοζάνης, Φλώρινας, Καστοριάς, Γρεβενών, Ημαθίας κλπ θα παρακολουθούν τα μαθήματα των προγραμμάτων σπουδών τους στην πόλη της Έδεσσας.

Όπως γίνεται αντιληπτό, μετά και από αυτή την εξέλιξη, ανοίγει και ο δρόμος για τη διεκδίκηση από την πόλη της Έδεσσας και άλλων πανεπιστημιακών τμημάτων.

Η απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής για τη σύσταση του Παραρτήματος και τη μεταφορά της έδρας από την Κοζάνη στην Έδεσσα έχει αποσταλεί στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης για δημοσίευση. Κατόπιν αυτής της εξέλιξης θα ακολουθήσει η έγκριση του πρωτοκόλλου συνεργασίας από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Έδεσσας. Η υπογραφή του πρωτοκόλλου μεταξύ Δήμου Έδεσσας και της Διοίκησης του ΕΑΠ θα γίνει αμέσως μετά στην Έδεσσα.
Είναι άξιον απορίας για ποιον λόγο ανέχονται στον ΣΥΡΙΖΑ και του νομού τέτοια τερτίπια που μόνο γέλια και χλεύη προκαλούν .  Δεν μένει παρά να την αναβαθμίσουν  για να πατώσουν εντελώς και να ησυχάσουν .

4 σχόλια:

  1. Δεν Λυπάμαι τον σύριζα τους έκανε κυβέρνηση ας τα λουστουνε. Τα παιδιά μου Λυπάμαι που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα και ελπίδα από πουθενά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΤΑ ΛΟΥΖΕΤΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΟΚ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΨΗΦΟΥΣ ,ΑΥΤΗ ΕΔΩ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
      ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΦΟΥΜΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΩΤΗ ΚΟΡΔΕΛΑ ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΚΑΤΕΥΘΗΝΣΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΝΔΙΑΣΜΟ,ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ,ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ .
      ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ,ΚΟΣΜΕ ΞΥΠΝΑ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑΑΑ

      Διαγραφή
  2. ΑΙΣΧΟΣ ΤΖΑΚΡΗ,ΑΚΟΥΣ; ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΧ ΜΠΡΕ ΝΤΟΡΚΑ, ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΘΑΛΑΣΣΑ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙΣ! ΤΑΛΑΣΣΑ ΜΠΡΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.ΝΑ ΤΗ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΩ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΝΤΟΡΚΑ ΜΕΓΑΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)