Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

Έκοψαν νερά στην Αριδαία

Να οι μεγάλες ανάγκες της ΔΕΥΑ ,ώστε να κόβει το νερό των φτωχών . Μπράβο Δήμαρχε.  Να βγεις να συγχαρείς ξανά δημόσια τον  πρόεδρο της ΔΕΥΑ.  




ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ  ΤΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ 

ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ

Παρά την ρητή εντολή ΑΠΌ ΤΟΝ ΝΌΜΟ ,  να μην κόβεται νερό τις  Παρασκευές η ΔΕΥΑ Αλμωπίας έκοψε   τη Παρασκευή το νερό σε καταναλωτές στην Αριδαία , όπως καταγγέλλουν κατοικοι της πόλης . Σύμφωνα πάντα με  τις καταγγελίες  συνεργείο της ΔΕΥΑ  έκοψε το νερό και μάλιστα από άτομα που αποδειγμένα αδυνατούν να ξοφλήσουν τους λογαριασμούς. Μάλιστα οι λογαριασμοί δεν είναι πολύ μεγάλοι , ενώ περιλαμβάνουν και δόσεις  για το αποχετευτικό , που παράνομα έχουν αποφασιστεί να εισπραχθούν . Προφανώς εκεί βρίσκουν αδυναμίες  και κόσμο που δεν διαμαρτύρεται και τα υπομένει όλα σιωπηρά.
Η συμπεριφορά της ΔΕΥΑ είναι τουλάχιστον εξοργιστική και προκλητική ( ενδεχομένως και παράνομη) αφού ο νόμος προβλέπει και άλλες διαδικασίες είσπραξης , μέχρι την διακοπή του νερού. Είναι δε ακόμα πιο ανάλγητο να κόβονται νερά όταν με προσωπικές αποφάσεις του προέδρου της ΔΕΥΑ  , σπαταλούνται  αφειδώς και προκλητικά κονδύλια, για την προσωπική του προβολή( άραγε τι λέει ο διευθυντής της  ΔΕΥΑ   για τις επιλεκτικές δημοσιεύσεις;)  για δημοσιεύσεις και διάφορα κάδρα –πίνακες.

Τι λέει η αντιπολίτευση του Δήμου Αλμωπίας  και η Διοίκηση της ΔΕΥΑ ; Θα δώσει εξηγήσεις στον κόσμο;
Ο δε πρόεδρος της ΔΕΥΑ ,  δεν μπορεί να καταλάβει ότι η επιχείρηση  δεν είναι τσιφλίκι του ; ότι υπάρχουν νόμοι που οφείλει να τηρεί; Το μόνο χρήσιμο που μπορεί να προσφέρει , δεν είναι άλλο η παραίτησή του.  Και να μην εκθέτει άλλο τον Δήμαρχο, που φυσικά δεν είναι άμοιρος ευθυνών για την επιλογή του , αλλά κυρίως για την ανοχή που δείχνει.
Τέλος αν υπάρχει ίχνος ευαισθησίας ,
 να επανασυνδέσουν  τα νερά που έκοψαν 
γιατί  μεσολαβεί Σαββατοκύριακο.


3 σχόλια:

  1. Ο ΔΗΜΟΣ ΕΧΕΙ ΥΟΘΕΤΗΣΗ ΜΙΑ ΑΡΧΗ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΤΕΡΟΣ ΑΝΕΨΙΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΕΙ ΣΤΑ ΚΑΔΡΑ ΤΟΥ ΕΝΑ ΜΑΘΗΤΗ ΑΠΛΗΤΟ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΘΕΙ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΝΤΡΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. να γίνει έλεγχος και σε κάποια μαγαζιά -καφετερίες που έχουν ξεχάσει να πληρώσουν στη ΔΕΥΑ. Αυτους ψάξε κύριε Γεωργίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)