Κυριακή 3 Ιουνίου 2018

Όπου φύγει , φύγει η Τζάκρη


 
Την Κυνήγησαν στην Κερασιά




 Πάνε οι εποχές που τάιζε κουτόχορτο τον κόσμο της η βουλευτής Θ. Τζάκρη.
Αφού εξήγγειλε ακόμα και αεροδρόμιο στην Παναγίτσα αυτές τις μέρες, πήγε την Κυριακή στην Κερασιά  μετά από πρόσκληση αγροτών  προκειμενου να την ενημερώσουν για το μέγεθος των ζημιών τις οποίες υπέστησαν σήμερα κερασοπαραγωγοί της περιοχής από την καταστροφική σφοδρή χαλαζόπτωση.
Όπως γράφει το ΤAS TV , κατά την διάρκεια τις επίσκεψής της σε κεντρική καφετέρια στο χωριό αγρότες της όρμηξαν την προπηλάκισαν με άγριες προθέσεις ευτυχώς όμως βρέθηκαν κάποιο ψυχραιμότεροι και απέτρεψαν τα χειρότερα και την απομάκρυναν από την καφετέρια.

Και έτσι η Βουλευτής αποχώρησε.


10 σχόλια:

  1. φαντάσου τι έχουν να πάθουν υποψήφιοι γαλάζιοι βουλευτές!!! Τι ? αυτοί νομίζουν ότι θα γλιτώσουν? 100 χρόνια κυβερνούσαν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ηρέμησε φίλε δεν έπαιρναν και... λίγα από τους ( ή καλύτερα τον) γαλάζιο βουλευτή!!

      Διαγραφή
  2. ο σανός τελείωσε το παραμύθι με τους 2000 φοιτητές- (ενώ δεν ξεπερνούν τους 200 και αυτοί εξ αποστάσεως) _που θα έρχονται στην Έδεσσα και θα τρώνε κεράσια δεν πιάνει. ο κόσμος είναι στα κάγκελα και αυτή τον χαβά της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τζακρη σε συμβουλευω να ιοθετησεις τα αθλητικα, τα δωδεκαποντα δεν ειναι πρακτικα απο δω και μπρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ε τότε λες να ψηφίσουμε τον Κούλη? χαχα ελα ρε σοβαρά μιλάω...χαχαχα ρε συ μη γελάς σοβαρά λίγο να μιλήσουμε...έλα ..Κουλη προτείνω...τι λες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βρε Κ.Βουλευτίνα μας , δεν πάς σε καμμιά εκδήλωση ή σε κάποιο παρηγύρι πηγαίνεις να μιλήσει με πονεμένους και οργισμένους αγρότες ,πότε θα το καταλάβεις οτι όλοι σε πήραν χαμπάρι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εσυ ο πρωτος σιγουρα πασοκτης εισαι ε,αν κυβερνουσε η δεξια 100 χρονια,το πασοκ ποσα κυβερνουσε,2000?ολοι εξω ρε,ολοι και μη βιαζεσαι,δεν ειμαι δεξιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ντροπη σας,δεν κανουν ετσι σε μια γυναικα απο οπου κι αν προερχεται απολιτιστοι ιθαγενοις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ας ετοιμάζουν τα όργανα γιατί σε λιγο έρχονται οι εκλογές και η Κυρία θα σαρώσει στην Κερασιά. Όσο για αυτούς που θήθεν την όρμηξαν (και να το δώ δεν θα το πιστέψω) αυτοί οι ίδιοι θα σύρουν τον χορό γεμίζοντας την κάλπη ψηφοδέλτιά της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ποιό χαβα τής ρε χαηβανια ποιό ρε είναι το αγροτικό πρόγραμμα τού ΣΥΡΙΖΑ ποιό???? Καί ποιό της νέας δημοκρατίας επίσης γιά νά τό συζητήσουμε....Να απαντήσετε ?????? Πολύ απλά δεν υπάρχει ιδιαίτερος μετά την μεταπολίτευση άσχετοι ακροαριστεροί και ακροδεξιοί μαλάκες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)