Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

Συλλαλητήριο κατά του… Σηφάκη με άρωμα Ν. Δημοκρατίας




Πέρα από την έντονη κομματική  χροιά  που δίνει την εντύπωση  ότι προσλαμβάνει  τελικά το
συλλαλητήριο  Συλλόγων της Αλμωπίας (φουλ Νέα Δημοκρατία)  για την ονομασία της  fyrom , μετατρέπεται και σε συλλαλητήριο κατά του Σηφάκη, ο οποίος εξέφρασε την άποψη ότι είναι λάθος η κίνηση αυτή των Συλλόγων.
Μέσα από το μπλοκ μέλους της  οργανωτικής επιτροπής του συλλαλητηρίου ,φανατικού υποστηρικτή του Νεοδημοκράτη Δημάρχου Αλμωπίας , εξαπολύεται επίθεση κατά του Γ. Σηφάκη χωρίς να κατονομάζεται,αλλά περιλαμβάνονται  στον τίτλο ,» Στις επάλξεις οι Σύλλογοι της Αλμωπίας - Δεν πτοούνται από απαξιωτικές
και διχαστικές δηλώσεις».
Δεν γίνεται  όμως κουβέντα για την Θ. Τζάκρη που ήταν και αυτή παρούσα στην υπογραφή της συμφωνίας. ‘Ήδη έντονα συζητείται στην ευρεία κοινωνία της Αλμωπίας ότι το συλλαλητήριο έχει καθαρά κομματικά

ερείσματα     Μάλιστα πολλοί πολιτιστικοί σύλλογοι φέρονται προβληματισμένοι και σε δίλημμα. Υπάρχουν σκέψεις να μην συμμετάσχουν , αλλά φοβούνται μήπως του κατατάξουν σε αυτούς με μη ελληνική συνείδηση , όπως γράφτηκε εν είδη σχολίων στο διαδίκτυο. Με λίγα λόγια με την ευκαιρία του συλλαλητηρίου , κάποιοι επιτήδειοι πιστεύουν  ότι μπορούν να αποκομίσουν   καθαρά κομματικά οφέλη ή οφέλη για τις ερχόμενες δημοτικές αρχές.

7 σχόλια:

  1. Πέτρο για όνομα! Παίζεις με τη φωτιά. Δεν το καταλαβαίνεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποια φωτιά ρε μεγαλε;μαζευονται τα Προβατά της ΝΔ άλλα ουτε ένας βουλευτής τους δεν θα φανεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άντε ρε αριστερίσκο, θύμα του τσιπρακαμμένου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η διχαστική εκδήλωση της Πέμπτης έχει σαφείς στόχους : Να μοιράσει πιστοποιητικά εθνικοφροσύνης η οργάνωση της Μέας Δημοκρατίας και η Χρυσή Αυγή (που είναι Μαύρη Νύχτα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τόσο μένος και κόμπλεξ για τη ΝΔ, που ούτε να γράψεις σωστά τ΄όνομα δεν μπορείς!

      Διαγραφή
  5. Καλα ολα αυτα,αλλα εχω μια απορία οι διοργανωτες τι σχεση εχουν με την Μακεδονια;Να σημειωσω οτι δεν εχω κατι με αυτους δεν τους ξερω προσωπικα αλλα μπορουν να νιωσουν γηγενεις;Απο τα επιθετα τους προκυπτει πως ειναι μικρασιατικης ποντιακης καταγωγης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. για πες μας ρε Σαμαντη τελικος μηπως εισαι υπερ της συμφωνιας ?? το εχεις ευτελισει το θεμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)