Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

Βγήκαν τα «μαχαίρια» στο Κίνημα Αλλαγής...


για το Σκοπιανό...

Σοβαρές αναταράξεις προκάλεσε στο Κίνημα Αλλαγής η συμφωνία Ελλάδας – ΠΓΔΜ σχετικά με την ονομασία της γειτονικής χώρας, καθώς πριν καν αυτή ανακοινωθεί άρχισαν να...
πέφτουν οι πρώτες «μπαλωθιές».

Όλα ξεκίνησαν μετά από τα όσα δήλωσε ο βουλευτής του Ποταμιού, Σπύρος Δανέλλης στο Ραδιόφωνο 24/7, ο οποίος τόνισε πως τίθεται θέμα συνοχής για το Κίνημα Αλλαγής, εάν η Δημοκρατική Συμπαράταξη δεν υπερψηφίσει μαζί με το Ποτάμι τη συμφωνία για το Σκοπιανό.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα news247.gr, ο ίδιος δήλωσε σαφώς ότι θα υπερψηφίσει τη συμφωνία και πως το ίδιο θεωρεί βέβαιο για το κόμμα του, ενώ ανέφερε ότι “δεν μπορεί να διανοηθεί διαφορετική στάση από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη”. Αν αυτό συμβεί, πάντως, αν δηλαδή η ΔΗΣΥ δεν στηρίξει τη συμφωνία για το Σκοπιανό, τόνισε ότι το Ποτάμι θα πρέπει να επανεξετάσει την απόφασή του για κοινή πορεία στο πλαίσιο του ΚΙΝΑΛ.

Στις δηλώσεις Δανέλλη αντέδρασε δημοσίως ο βουλευτής της ΔΗΣΥ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο οποίος εξαπέλυσε προσωπική επίθεση κατά του «συντρόφου» του: «Ξεκίνησε από βουλευτής του Συνασπισμού, έγινε στην πορεία ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ και μετά πήγε στο Ποτάμι, ενώ τώρα θέλει να γυρίσει πίσω», σχολίασε, μιλώντας στη Βουλή ο κ. Κωνσταντινόπουλος είπε και πρόσθεσε: «Εμείς που περάσαμε και παραμείναμε όρθιοι, λέμε σε όλους αυτούς ότι η πόρτα είναι ανοικτή και τα σκυλιά δεμένα».

Λίγο αργότερα ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Μαυρωτάς ανέφερε ότι δεν γίνονται αποδεκτές οι αναφορές του κ. Κωνσταντινόπουλου σε βάρος του συναδέλφου Σπύρου Δανέλλη και πρόσθεσε ότι το βήμα της Βουλής δεν είναι για να λύνονται εσωκομματικές συζητήσεις και διευθετήσεις. Ο κ. Μαυρωτάς εξέφρασε τη λύπη του γι΄αυτό που έγινε και εξέφρασε τη συμπαράσταση του στον κ. Δανέλλη, που ήταν απών από την αίθουσα και έτσι δεν είχε την ευκαιρία να απαντήσει στον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με πληροφορίες η Φώφη Γεννηματα συγκάλεσε το πολιτικό συμβούλιο του Κινήματος Αλλαγής...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)