Κυριακή 26 Αυγούστου 2018

ΑΟ Καβάλα - ΑΣ Γιαννιτσών 0-1



Ο ΑΟΚ αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας σαφώς επηρεασμένος από τις ελλείψεις αλλά και χωρίς φρεσκάδα(βγήκε η κούραση ) και φαντασία  στο παιχνίδι του στην επανάληψη  απέναντι σε μια καλή ομάδα που ήξερε τι ζητούσε στον  αγωνιστικό χώρο.
  Είχε περισσότερες τελικές η ομάδα της Καβάλας αλλά έλειψαν οι μεγάλες φάσεις κυρίως στο β` μέρος.  Η πρόκριση χάθηκε στο Α` μέρος. Εκεί υπήρχαν οι ευκαιρίες για γκολ.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης δεν είχε στη διάθεση του, τους τραυματίες Ψάλτη, Βοσνιάδη και τους Δήμιζα, Βρονταρά, Γαβριηλίδη(δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής), Γιατσβίνοβιτς, Τσούτση(δεν ήρθαν οι μπλε κάρτες τους) . Ξεκίνησε με Παπάζογλου κάτω από τα δοκάρια, δεξιά στην άμυνα τον Ζέρη και αριστερά στην άμυνα τον Λυμπεράκη. Δυο στόπερ τους Τόσκα, Τουμανίδη. Δυο αμυντικά χαφ τον Γ. Παπαδόπουλο και τον Κέρθι. Επιθετικό χαφ ο Γεμιστός και στην επίθεση Βαλαβανόπουλος, Μπλιός, Αδαμάκης. Στην σύνθεση του ΑΣ Γιαννιτσών ο πρώην στόπερ του ΑΟΚ Ιορδανίδης και ο πρώην επιθετικός του Νέστου Κοβάτσης.

Στο Α` μέρος σε ανοιχτό παιχνίδι ο ΑΟΚ βρήκε τους κενούς χώρους αλλά ο Βαλαβανόπουλος δεν ήταν εύστοχος για να πετύχει κάποιο γκολ σε τρεις περιπτώσεις.   Από την άλλη επιθετικούς προσανατολισμούς είχαν και οι φιλοξενούμενοι χωρίς πάντως να έχουν την κλασσική ευκαιρία.   Στην επανάληψη προσπάθησε να πιέσει ο ΑΟΚ αλλά δεν είχε καθαρό μυαλό ενώ τα Γιαννιτσά προηγήθηκαν και ανέβασαν ακόμη περισσότερο τη ψυχολογία τους.  Ο ΑΟΚ δυσκολεύτηκε στην επανάληψη στο να δημιουργήσει ευκαιρίες απέναντι σε μια καλοστημένη άμυνα.

Το φιλμ του αγώνα

Στο 7` τετ α τετ ο Βαλαβανόπουλος το πλασέ του προλαβαίνει και κοντράρει ο Μπαμπαλής.

Στο 24` έφυγε μόνος του ο Βαλαβανόπουλος αλλά δεν είχε το τελείωμα που έπρεπε.

Στο 34` φάουλ του Ζαρογιάννη σε κόρνερ ο Παπάζογλου.

Στο 38` σουτ του Κέρθι άουτ.

Στο 40`  παράλληλη σέντρα του Αδαμάκη ο Βαλαβανόπουλος δε βρίσκει στόχο από τα 3 μέτρα. Στο 43` στην πλάτη της άμυνας σέντρα του Παπαδόπουλου, κεφαλιά ο Ζέρης άουτ.

Στο 45+ σέντρα του Παπαδόπουλου, σουτ του Γεμιστού μπλοκάρει ο Κύρου.

Στο 55` σέντρα του Ζέρη, κεφαλιά του Τόσκα άουτ. Στο 72` με σουτ ο Παντελίδης το 0-1 από πάσα του Μπαμπαλή.

Στο 81` σουτ ο Γεμιστός άουτ από καλή θέση.  Στο 84` από φάουλ του Παπαδόπουλου, δε βρήκε από κοντά τη μπάλα ο Τουμανίδης.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΟΚ: Παπάζογλου, Ζέρης, Λυμπεράκης, Τόσκας, Τουμανίδης, Κέρθι, Παπαδόπουλος, Μπλιός 66` Ντουρτμές , Γεμιστός, Αδαμάκης79` Θωμαϊδης , Βαλαβανόπουλος.

ΑΣ Γιαννιτσών:   Μπαμπαλής, Παπασυμεών, Σέρας, Ιορδανίδης, Πέλκας, Χουσείνογλου, Κοτσαρίδης, Κοβάτσης 90` Καραγιάννης , Ζαρογιάννης, Παντελίδης 88` Πανταζίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)