Πέμπτη 23 Αυγούστου 2018

Βασανιστήρια στην Νότια με το νερό

 ΝΕΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ
 ΜΕΘΟΔΟΣ


Η ΔΕΥΑ ΑΛΜΩΠΙΑΣ 
ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ 
ΜΕ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ 




 Τελειωμό δεν έχει η ταλαιπωρία   για τους κατοίκους της Νότιας. Αφού αρχικά τους  βασάνισαν πάνω από μισό χρόνο με την περιεκτικότητα του Αρσενικού, τα προβλήματα συνεχίζονται  τώρα  με το σημείο  των δεξαμενών υδροδότησης,. Και σαν να μην έφτανε  αυτό κανείς δεν φρόντισε να λειτουργεί  απρόσκοπτα  η   εφεδρική υδρευτική γεώτρηση , Έτσι το χωριό σήμερα έμεινε χωρίς νερό.
Χρειάστηκαν οι έντονες διαμαρτυρίες των κατοίκων της Νότιας για να ευαισθητοποιηθεί η ΔΕΥΑ Αλμωπίας  για να πράξει το αυτονόητο. Την αποκατάσταση του προβλήματος. Υπολογίζει δε ότι αυτό θα έχει γίνει μέχρι τις 5 το απόγευμα. Όμως τίποτα δεν είναι σίγουρο καθώς  καλεί τους κατοίκους  να χρησιμοποιούν το πόσιμο νερό για την κάλυψη των βασικών αναγκών ύδρευσης και όχι για άλλους λόγους, ώστε να υπάρχει επάρκεια για όλες τις παροχές ύδρευσης. Τα υπόλοιπα τα μεταθέτει για τις γνωστές καλένδες υποσχόμενη αόριστα ότι   «τις επόμενες ημέρες θα αποκατασταθούν και οι υπόλοιπες μικροβλάβες, καθώς επίσης και ο καθαρισμός των πηγών.»
Ζήσε      Μάη μου….

2 σχόλια:

  1. Ρε αυτος ο γεωργιου γιατι ηρθε? Για τις σελφι? Αμφιβαλλω αν ξερει τι ειναι γεωτρηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΕΥΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 800 ΕΥΡΩ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΘΕΙΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΜΠΙΝΟΚΙΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΑΛΕΞΕ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ , Ε ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ. 3-4 ΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ , ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΤΑΜΑ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΔΕ ΧΑΘΗΚΕ ΔΑ ΚΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΜΟΘΡΕΦΤΑ. ΝΕΡΟ ΝΕΡΟ ΝΕΡΟ. Α ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΒΟΥΤΗΡΟΜΠΕΜΠΕΔΕΣ. Α.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)