Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018

Μαύρισαν ξανά οι οθόνες των τηλεοράσεων στην Αλμωπία



Καμιά ευαισθησία ούτε και αναγνώριση φαίνεται να δείχνει η DIGEA προς τους πολίτες της Αλμωπίας.
Το 80% της περιοχής έχει μείνει eεδώ και ώρα  ( 8-8-2018) ωρίς τηλεοπτικό σήμα , λόγω χαμηλής τάσης της ΔΕΗ , σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά. Ο Δήμος Αλμωπίας διευκόλυνε την digea , παραχωρώντας χώρο για τα μηχανήματά της. Όμως αυτή δεν φαίνεται να αναγνωρίζει  τις καλές προθέσεις και δεν έχει τοποθετήσει γεννήτρια για να λειτουργεί σε περίπτωση διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος , που είναι συχνό φαινόμενο. Όμως και σε περιπτώσεις άλλων βλαβών , καθυστερεί να τις αποκαταστήσει .
Η δε ΔΕΗ φαίνεται ότι ακόμα αναζητεί τα αίτια, καθώς η Αθήνα δεν ήταν σε θέση να ενημερώσει από τι δημιουργήθηκε το πρόβλημα και να κάνει κάποια πρόβλεψη αποκατάστασης.

2 σχόλια:

  1. τελικα ποιος εχει την ευθυνη για αυτο το αισχος; η digea ,η δεη ,ο δημος που δεν πιεζει; εχουμε καταντησει εδω στην αλμωπια μπανανια........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πότε επιτέλους θα ζητήσει κάποιος δήμαρχος την αποκατάσταση του δικτύου της ΔΕΗ ώστε οι αυξομειώσεις της τάσεως να μην επηρεάζουν τόσο το τηλεοπτικό σήμα όσο και τις βλάβες των οικιακών συσκευών και λαμπτήρων;
    Πολύ ακριβά τους πληρώνουμε όλους τους "δημαρχέους" δεν νομίζετε;
    Δεν φτάνει που χάνουν επιδοτούμενα προγράμματα με αυτόν τον σκοπό, το αυτονόητο δηλαδή, μας αγνοούν κιόλας και επιδεικτικά!
    Ουστ, όλοι σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)