Τρίτη 14 Αυγούστου 2018

Υποψήφιος Δήμαρχος Έδεσσας ο Γιάννης Σόντρας



Την πρόθεσή του να διεκδικήσει τον Δήμο Έδεσσας ξανά έκανε γνωστή , ο πρώην Δήμαρχος Γιάνης Σόντρας ,
μιλώντας το πρωί στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ 97.1 FM . Μεταξύ  άλλων αναφέρθηκε στο νέο πλαίσιο της τοπικής αυτοδιοίκησης μέσα από τον Κλεισθένη. Τόνισε ότι έχει χρέος να ασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση . Απαντώντας σε φωνές που ακούγονται ότι πρέπει να υπάρξουν νέα δεδομένα και νέα πρόσωπα , υποστήριξε ότι ποτέ δεν έκοψε τον δρόμο κανενός. Ο καθένας  δικαιούται να έχει φιλοδοξίες . όμως πρέπει να τις γνωστοποιήσει και να τις συζητά  με όλους και δη με την τοπική κοινωνία .

5 σχόλια:

  1. Σοντρα πες οτι μας κανεις πλακα και δεν ισχυει αυτο που λες, γιατι αν ισχυει θα σε φτυνω οπου σε βλεπω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο ανθρωπος εγινε αγαπητός οχι μονο απο το 60% των Εδεσσαιων που τον ψηφισαν, αλλά απο το συνολο των πολιτών. Επειτα αρχισαν τα λαθη και η κακη διαχείριση. Σιγά-σιγά αρχισαν να του φευγουν (ή μάλλον να τα διώχνει ο ίδιος) πρωτοκλασάτα στελέχη. Ανθρώπους δικούς του κατάφερε μέσω ανοητων διαχειριστών της καθημερινότητας να τους κάνει πέρα και να μην θελουν να ακούσουν για πιθανή επανεκλογή του, αφου τους πικρανε. (υπηρξαν υπάλληλοι που αποφάσιζαν ως δημαρχοι, με την ανοχή του, εκτελώντας εξουσία που δεν τους ανηκε) Η αλαζονία του ηταν τόση μεγάλη, που έλεγε δεν θα πιάσουμε 58% την πρώτη Κυριακή, αλλά σίγουρα θα εχουμε 52% και εμείς και πάλι θα διοικησουμε τον Δήμο. Και το σακκακι του να αφηνε θα επανεκλεγοταν, χωρίς να κανει τον παραμικρό προεκλογικό αγώνα και χωρις να θεραπευσει τιποτα απο οσους του εφυγαν. Μεσα σε όλα ηταν και το τεράστιο λάθος του να βάλει 6 υποψηφιους λιγοτερους απο το οριο, 3 για δημοτικους συμβουλους και 3 για το τοπικό της Εδεσσας, για τοση ηλιθιότητα μιλάμε, αφού οι 6 θα του εφερναν τις 300 ψηφους που χρειάζονταν για την επανεκλογή του. Αμ΄δε έμεινε στο 48% και την δευτερη Κυριακή ηρθε η αποξηλωση. Ακολουθησαν 2 αποτυχίες αφού δεν εκανε καμία προσπάθεια να γεφυρώσει το χασμα που ο ιδιος δημιουργησε με οσους του εφυγαν. Μεσα σε ολα τον ειπαν και κλέφτη, κατι που αποδειχθηκε οτι δεν ηταν, όμως λειτουργησε αποτρεπτικά για να τον προτιμησουν με την ψήφο τους. Και τωρα και παλι δηλώνει υποψήφιος, χωρίς και παλι να πλησιασει τα πρωην γερά στελέχη του, τους νεροκουβαλητες του, και εχουμε εναν πρωην δικό του να διεκδικεί τον Δήμο απο καλυτερο σημείο εκκινησης αφού φαινεται αφθαρτος απο την προηγουμενη ενασχοληση του με τα κοινά, που αν πλαισιωθεί με ικανά και αγαπητά στελέχη θα ειναι ο επόμενος δήμαρχος, αφου η φθορά του υπάρχοντος είναι τεράστια. Δηλαδή θα δουμε 4 να διεκδικουν τους δημοκρατικους πολιτες. 1. Ο γνωστός του κκε που εκλέγει 1 δημ.συμβουλο με δυνατοτητα εως 8%. 2. Ο Χρηστος Δημητριαδης του συριζα με δυνατοτητα εως 15%. 3. Ο Σοντρας με δυνατοτητα εως 15% και 4. Ο Τσεπκεντζης με δυνατοτητα εως 25% την πρώτη Κυριακή. Το καλυτερο θα ειναι να υπάρξει συνεργασία των 4 για να βγεί μιά σωστή και προοδευτική διοίκηση στον Δημο, κατι που ομως ειναι δυσκολο και ο καθένας θα παρει τον δικό του δρόμο και θα πάρει οτι αξιζει ανάλογα με τα στελεχη που θα τον πλαισιωσουν. Ειναι και ο "λαγός" του Γιάννου, ο ΧΡυσαφης, που ηταν ένας απο τους συντελεστές της 2ης ηττας του Σοντρα, αφού τα στελεχη του και οι ψηφοφοροι του ηταν απο την δημοκρατικη παραταξη που εδιωξε ο Σοντρας και δεν εβλαψε τον Γιάννου ουτε κατα μία ψήφο (προβλέπω οτι θα εχει μαζικες αποχωρησεις στελεχών, αφου η παρουσια του στον Δημο ήταν αχρωμη εως ανυπαρκτη).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητε 10.53 (Ο Τσεπκεντζης με δυνατοτητα εως 25% την πρώτη Κυριακή)και αφθαρτος. Δεν συμφωνώ και με τα δυο Για να παρη αυτό το ποσοστό θα πρεπη εκτός απο τον Τσωτσο να τον στηρίξουν και άλλες ομάδες μέσα απο την Έδεσσα διαφορετικά θα είναι κάτω από το δέκα. Οσο για το άφθαρτος πολιτικά μην ξεχνάς οτι εχη πατηση σε τρεις πολιτικές βάρκες. Πρωην ΚΚΕ Επιμελητήριο με τον Τσωτσο Δημο με τον Σωντρα Για των Σωντρα εχης απολυτο δικιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 8:45, ο καθενας θα παρει, συμφωνα με την ιστορία και τα εργα του, καθως επισης και με την ομάδα που θα παρουσιάσει. Δεν γνωριζω τους δεσμους του με τον Τσώτσο, αν ειναι οπως τα λες δεν τον ευνοεί. ιδωμεν την συνεχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μας πρηξατε τα @@@@@@ με τις ορολογιες "προοδευτικες διοικησεις" - "δημοκρατικους πολιτες " δλδ και τριχες κατσαρες !!! Γευτηκαμε και πριν και τωρα ,την βρωμια των δηθεν -{προοδευτικες και δημοκρατικους } Α...στην ευχη λοιπον ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)