Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018

Ο Δήμος Αλμωπίας βλάπτει σοβαρά την υγεία




ΟΥΤΕ ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΠΗ 
ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ


ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ
 ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΕΙΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ 
ΓΟΗΤΡΟ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ

Μπορεί ο νόμος να δίνει την δυνατότητα στους Δήμους να συνδράμουν στην εύρυθμη λειτουργία των ιατρικών μονάδων της περιοχής τους, στον Δήμο Αλμωπίας αυτό είναι μάλλον είδος εν ανεπαρκεία και πλήρη άγνοια. Μετά ασθενοφόρο –δωρεά του Ξενιτίδη που επισκευάζουν εδώ και ενάμισι χρόνο ,ούτε το ιατρείο του ΚΑΠΗ Αριδαίας δεν θέλουν να καθαρίσουν . Έτσι ο γιατρός είδε και απόειδε και αποφάσισε σήμερα να μην λειτουργήσει μήπως και συγκινηθεί κάποιος από τον Δήμο.
Αγαπητέ κ. Δημαρχε,με όλο τον σεβασμό και την αγάπη που σου έχουμε , σου προτείνουμε να παραιτηθείς και να απολαύσεις τον ιδιωτικό βίο.Είναι βέβαιο ότι  δεν θα μείνετε  ούτε εσείς στην ιστορία ως δήμαρχος που εκλέχτηκε δύο φορές συνεχόμενες. Σας δίνετε όμως η ευκαιρία να μείνετε στην ιστορία ως ο δήμαρχος που παραιτήθηκε πριν λήξει η θητεία του. Αντιλαμβάνεστε και μόνος σας ότι δεν λειτουργεί πλέον τίποτα. Φυσικά δεν ευθύνεστε μόνο εσείς. Θεωρώ ότι είναι άδικο να φορτωθείτε όλη αυτή την ανικανότητα μόνος σας. Δείξτε γενναιότητα και προσφέρετε  πραγματικά και με ειλικρίνεια στους συνδημότες σας  , υποβάλλοντας την παραίτησή σας.
Θα είναι ίσως το μεγαλύτερο καλό που θα προσφέρετε στον τόπο. Διότι είναι τουλάχιστον αδιανόητο να μην είναι σε θέση  ο Δήμος να καθαρίσει ένα ιατρείο , το οποίο εξυπηρετεί την ηλικία που πρέπει να σέβεται ο καθένας. Αγαπητέ Δημήτρη , άκου την φωνή της συνείδησής σου και όχι  όλων αυτών των τυχάρπαστων που δεν σου λένε την αλήθεια , για να κάνουν τις δουλίτσες τους. 

Παραιτήσου  να βρει ο τόπος τον δρόμο του,η επιτέλους ανέλαβε τις ευθύνες σου  να λειτουργήσουν τουλάχιστον τα βασικά.

10 σχόλια:

  1. Αυτή μάλλον είναι η Αλμωπία της καρδιάς τους...
    Μην τα ξεχνάμε αυτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΡΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΒΡΕ ΞΕΥΤΙΛΕΣ ΒΡΕ ΑΝΤΕ ΜΑΖΕΨΤΕΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ

    ΠΑΛΛΗΚΑΡΟΣ Ο ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ , ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΓΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΘΑΒΟΥΝ ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΙΚΑΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε Σαμανδη θα στο λέω κάθε φορά φτάνει με την παραπληροφόρηση σου σήμερα πήγα με το μπαμπά μου στο γραφείο και ήταν η κυρια τοτσα από το πρωί η οποία με εξυπηρετησε και μου είπε τι έχει συμβεί με το γιατρο και λείπει. Το χαρτί δεν ήταν στην πόρτα. Μπήκες μέσα να δεις αν όντως είναι χάλια μέσα στο χώρο; Έκανες έρευνα αν όντως αυτό που λέει,κρίμα είχα σε εκτίμηση τον γιατρό, είναι ακάθαρτος; Και πόσα άλλα ερώτηματα ακόμα . Κάνε επιτέλους σοβαρή δημοσιογραφία. Έχουμε έναν το παιδάκι στο Αριδαία νιουζ μας έχει πρήξει με τον ναρκισσο το δήμαρχο έχουμε και εσένα ακριβώς το άλλο ακρο. Έλεος δλδ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρώτη φορά βλέπω καθαρά γράμματα γιατρου αρε κατεστημένο ψευτεεες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απάντηση στον 24 Αυγούστου 2018 - 2:21 μ.μ. Αγαπητέ ή είσαι ανίατα βλάκας ή κάνεις τον βλάκα ή είσαι βλάκας με το αζημίωτο . Ξαναδιάβασε το κείμενο και ρώτα τον γιατρό πόσες φορές τους έχει παρακαλέσει και ενημερώσει. Πως να κάνω έρευνα σε ένα κλειστό ιατρείο; Δημοσιεύω την ανακοίνωση του γιατρού. Εκτός αν την κατασκεύασα εγώ. Γιατί δεν γράφεις τι σου είπε ακριβώς η κ. Τότσα για την απουσία του γιατρού. Από ότι γνωρίζω η κ. Τότσα δεν έχει καμία σχέση με την ιατρική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακου τελευταιε μπουχεσα χοντρέ το ακαταλογιστο των πράξεών λόγο βλακιας που σου έχουν καρφιτσωσει στο χοντροκεφαλο άδειο σου κεφάλι το γνωριζουν άπαντες. Η Τοτσα αυτό που μου είπε είναι ότι δεν θα είναι ο γιατρός σήμερα εκεί όχι ότι με εξυπηρετησε ιατρικά. Φυσικά δεν ξέρεις τι πάει να πει έρευνα γι'αυτό και σε σουταραν από την αστυνομία λόγο ανικανότητας σου. Θα τον ρωτήσω το γιατρο γιατί το έγραψε το έγραφο αλλα. Δηλώσα εγώ τι είδα και όλα ήταν καθαρά στο ιατρείο... Τώρα εσύ ότι και να λες ποιος σε υπολογιζει;

      Διαγραφή
  6. Απάντηση στον Ανώνυμος24 Αυγούστου 2018 - 4:16 μ.μ. Εξακολουθείς να αποδεικνύεις πόσο έξυπνος βλάκας είσαι. Βλέπω γνωρίζεις άριστα από δημοσιογραφία και έρευνα. Σε ευχαριστώ για τα δημοσιογραφικά μαθήματα, Μάθε λοιπόν ότι μετά την ανάρτηση τρέχανε και δεν φτάνανε . Μέσα σε ελάχιστο χρόνο τα καθάρισαν όλα. όσο για την ιατρική διαπίστωσή σου ότι το χοντροκέφαλο μου είναι άδειο, υποκλίνομαι μπροστά στην μεγάλη σου επιστημονική κατάρτιση, η οποία δεν πρέπει να πάει χαμένη για το καλό της ανθρωπότητας. Στην έρευνα πάντως εσύ δεν είσαι καλός. Αφού έχεις τόσο καλές προσβάσεις μπορείς να δεις εύκολα ότι είμαι από τους λίγους που παραιτήθηκαν από την Αστυνομία , ενώ θα μπορούσα να λουφάρω και να πληρώνομαι και φυσικά να απολαμβάνω σήμερα την σύνταξή μου. Συνεπώς κανείς δεν με σούταρε όπως θα ήταν ο διακαής σου πόθος. Αυτό είναι που σε τρελαίνει όπως και τους ελάχιστους πλην όμως επιζήμιους και επικίνδυνους ομοίους σου. Ότι όσα γράφω είναι αλήθεια την οποία πληρώνει δυστυχώς χωρίς να φταίει η τοπική κοινωνία

    Π. Σαμάνδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ερε κατι μηνυσεις που θα πεσουν χαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μαλακα χοντρε μη πειραζεις τον χατζια θα σε παρει και θα σε σηκωσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Από τη στιγμή που βγάζει ένας γιατρός τέτοια ανακοίνωση είναι ντροπή τους να μην το παραδέχονται...ήμασταν διακοπές και σε πανηγύρια θα τα καθαρίσουμε όλα από Σεπτέμβριο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)