Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018

Ανακοίνωση του Α.Σ.Γιαννιτσά για τον αγώνα κυπέλλου με τα Τρίκαλα την προσεχή Κυριακή 16-9-2018 στις 16:30.



Αγαπητοί φίλαθλοι της ομάδος μας και του ποδοσφαίρου γενικότερα, ο Α.Σ. Γιαννιτσά την Κυριακή
υποδέχεται για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, την ομάδα του Α.Ο. Τρικάλων. Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα μας και μια μεγάλη πρόκληση απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα της Football lugea .
Η ομάδα  μας καλείται την Κυριακή στις 16:30 Να κάνει την υπέρβαση και για το σκοπό αυτό έχει την δική σου ανάγκη, συμπαράσταση στις κερκίδες του Δημοτικού σταδίου της Πόλης μας.
Για την ομαλή ροή των φιλάθλων, σας ενημερώνουμε ότι θα ανοίξουν  μόνο οι πύλες και τα εκδοτήρια της κεντρικής εισόδου του γηπέδου.
Στον αγώνα αυτό δεν ισχύουν οι κάρτες διαρκείας αφού για την τέλεση του αγώνα και τα εισιτήρια αποφασίζει η διοργανώτρια αρχή.
Σας ενημερώνουμε ότι η είσοδος για όλους  μαθητές Δημοτικού και γυμνασίου είναι δωρεάν, όπως και σε μαθητές Λυκείων με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας (έως 17 ετών).
Φίλαθλοι θα είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή για μας να μας τιμήσετε με την παρουσία σας, μην ξεχνάτε πώς μόνο όλοι μαζί , μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα για το ποδόσφαιρο της Πόλης που υπηρετούμε και αγαπάμε
Με τιμή
Α.Σ.Γιαννιτσά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)