Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018

Θυελλώδης ισοπαλία 2-2 στους Σαρακηνούς


Συναρπαστικό παιχνίδι στους Σαρακηνούς , όπου η τοπική Θύελλα και η Πέλλα αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2.

Η Πέλλα που έπαιξε ανοικτό και γρήγορο ποδόσφαιρο κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ, να στέκεται καλά στο γήπεδο και γενικά έδειξε ότι καθόλου δεν είναι τυχαία η πολύ καλή πορεία που κάνει στα τελευταία χρόνια στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πέλλας . Οι γηπεδούχοι αν και αιφνιδιάστηκαν , κατάφεραν να ισοφαρίσουν , αλλά να τελειώνουν το παιχνίδι με 9
Παίκτες λόγω αποβολών .
Η Πέλλα προηγήθηκε στο σκορ με τον Ζούζουλα  στο 17΄   0-1. Στη συνέχεια έγιναν αρκετές φάσεις , χωρίς ωστόσο να καρποφορήσουν .
Οι γηπεδούχοι με το ξεκίνημα του β΄ μέρους , έκαναν δύο αλλαγές . Στο 52΄ο Μαντζανάς εκτέλεσε φάουλ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή και με καλοζυγισμένο σουτ στο γάμα έκανε το 0-2.
 Στο 65΄ο Ρώσσης που είχε προωθηθεί μπροστά μετά από εκτέλεση φάουλ μείωσε σε 1-2.

ΣΤΟ 70΄   ο Κίτσας από καλή θέση σούταρε ψηλά άουτ. Κάτι μουρμούρισε και ο διαιτητής του έδειξε αμέσως την κόκκινη κάρτα.
Στο 75΄ο Γεωργίου χτύπησε εκτός φάσης αντίπαλό του και ο διαιτητής που ήταν κοντά στη φάση του έβγαλε αμέσως την κόκκινη κάρτα. 
Στο 85΄σε μια οργανωμένη αντεπίθεση της Θύελλας οι αμυντικοί της Πέλλας αναγκάστηκαν να κάνουν πέναλτι. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Γκέσιος  και ισοφάρισε σε 2-2. Στο 87΄η Πέλλα έχασε καταπληκτική ευκαιρία από πολύ κοντά , στέλνοντας την μπάλα άουτ.

ΔΙΑΙΤΗΣΊΑ   ΓΙΟΥΜΑΤΖΙΔΗΣ(ΤΕΤΡΑΓΩΝΗΣ     ΑΡΕΣΤΗΣ 




Συνθέσεις:

Θύελλα Σαρακηνών (Βασίλης Σαμαράς): Ακριτίδης, Ε. Τσόρμπας ., Ρώσσης, Γ.Θωμάς  (46′ Κίτσας), Ευφραιμίδης (53′   Β. Τσόρμπας ), Γιαουτζής, Στογιάννου, Παπαηλίας (46′ Παπαδόπουλος)
 E. Θωμάς  (58′ Μποζίνης), Γκέσιος, Γεωργίου.

Μ. Αλέξανδρος Πέλλας (Γιάννης Χαρπίδης): Δομουκτσίδης, Μαλλόλι, Βασιλάκογλου (86′ Στάγκος), Πλιόγκας, Τανταλίδης, Τοπάλης, Μαντζανάς, Σιαματάς, Ζούζουλας, Μπουράκης (69′ Καρασμάνης), Γουστέρης (63′  Τ.Μπρατσούδης ).







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)