Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

Δίκαιη νίκη της Θύελλας Σαρακηνών 3-1 επί της Σωσάνδρας


 



Αποζημιώθηκαν πλήρως οι φίλαθλοι που παρακολούθησαν το παιχνίδι στους Σαρακηνούς μεταξύ της τοπικής Θύελλας και του Ακρίτα Σωσάνδρας
Οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν καλά μπροστά στην γηπεδούχο που πίεζε .αλλά και αυτοί ήταν επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις. Η αλλαγή θέσης του Βασιλόπουλου , από το κέντρο στην άμυνα μάλλον δεν οφέλησε ιδιαίτερα τον Ακρίτα.
Το παιχνίδι ήταν καλό, είχε δύναμη, ένταση, αποβολές και στο πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά ισορροπημένο. Η Θύελλα άνοιξε το σκορ στο 15΄ με έναν περίτεχνο συνδυασμό. Τελικός αποδέκτης ο Γκέσιος που δεν δυσκολεύτηκε σπό κοντά να κάνει το 1-0.  
Στο 38΄ο Σάββας Τουμανίδης εκτέλεσε έξω από την μεγάλη περιοχή  φάουλ και έστειλε την μπάλα στο παραθυρακι , κάνοντας με αυτό τον εντυπωσιακό τρόπο το 1-1.
Στην επανάληψη και όσο περνούσε ο χρόνος οι γηπεδούχοι πίεζαν , χωρίς ουσία όμως , δίνοντας την ευκαιρία στην αντίπαλη άμυνα να διώχνει εύκολα ή δύσκολα.
Στο 82΄σε ένα μπέρδεμα στην άμυνα από κοντά ο Γκέσιος με γυρισμένη πλάτη στη εστία με τακουνάκι έκανε το 2-1. Ακολούθησαν πανηγυρισμοί, ενώ στην άλλη πλευρά τυ γηπέδου ο Ντόγκαρης  εκτός φάσης, χτύπησε αντίπαλο του.  Ο διαιτητής μετά την υπόδειξη του βοηθού του  του έδειξε την κόκκινη κάρτα.Στο 87΄ο Γκέσιος έβγαλε ωραία  συρτή σέντρα στην καρδιά της άμηνας όπου ο Νάνος με δυντό σουτ έγραψε το 3-1. Λίγο αργότερα ο ίδιος είχε σουτ στο κάθετο δοκάρι.

Διαιτητής Κατεριάδης,(Τετραγώνης, Πίλτσης )
 
Θύελλα Σαρακηνών (Γιάννης Τσαμαρδός):Γιαβάσης Ευφραιμίδης ,, Στογιάννου (70’ Μποζίνης),Ρώσσης,Ε. Τσόρμπας , Παπαηλία,(46’ Νάνος) Παπαδόπουλος, (88’ Τρίψης), Γιαουτζής,Γκέσιος , Γ. Θωμάς Γ., Β. Τσόρμπας


Ακρίτας Σωσάνδρας (Αντώνης Σαπουντζής): Δημητριάδης, Ντόγκαρης, Ζουλέκο,(68’  Βασιλόπουλος, Παρτσανάκης (48’ Πασχούλης), Ουζούνης, ΤουμανίδηςΜανελίδης),Ηλιάδης, Χρηστίδης, Κουντουράς, Κοντακτσής (83΄Καραγιαννίδης)









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)