Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018

Νέα Δημοκρατία για κλάματα



ΟΥΤΕ  ΕΝΑ ΚΛΙΜΑΚΙΟ
 ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΟΥΝ
ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ 
ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ



Ούτε ένα κλιμάκιο δεν μπορεί να συγκροτήσει η Νέα Δημοκρατία για επισκέψεις στη περιφέρεια. Η κατάσταση γα την επίσκεψη στην Πέλλα (δηλαδή μόνο στα Γιαννιτσά , γιατί οι άλλες περιοχές ήταν μακριά από τη Θεσσαλονίκη) , είναι κωμικοτραγική , για το κόμμα που λέει ότι είναι προ των πυλών της εξουσίας και υπόσχεται να σώσει τν χώρα.
Αρχικά ανακοινώθηκε ότι το κλιμάκιο θα αποτελείται από  τους Ελίζα Βόζεμπεργκ, Σίμο Κεδίκογλου Γιώργο Βλάχο. Στην συνέχεια άλλαξε ξανά , αλλά τελικά εμφανίστηκαν άλλοι για να μην γίνουν ολότελα ρεζίλι. Επιστράτευσαν τον βουλευτή Κιλκίς Γεωργαντά
Ενώ  στο πάνελ υπήρχε και ο βουλευτής Πέλλας Γ. Καρασμάνης
Για την αθρόα προσέλευση του κόσμου , ας μην γίνει λόγος . Οι ίδιοι και ίδιοι κομματικού. Καλά που ήταν και αυτοί γιατί το κλιμάκιο  μόνο του θα τα έλεγε μόνο του θα τα άκουγε.
Τα είπαν δηλαδή και πάλι μεταξύ τους. Ο κόσμος το πήρε χαμπάρι ότι αυτοί φροντίζουν μόνο για πάρτη του  και δεν τους νοιάζει κανένας άλλος , γιαυτό  και κρατάνε αποστάσεις.


Σε ερώτηση για την χωροταξία στην Κεντρική Μακεδονία, που απειλεί εκατοντάδες επιχειρήσεις με λουκέτο  δεν έβγαλαν κιχ . Προφανώς διότι την καταστροφική απόφαση την έχει πάρει η παράταξη του Απόστολου Τζιτζικώστα που θα είναι ξανά ο εκλεκτός τους για την περιφέρεια. Κανείς  δεν τοποθετήθηκε  και είναι προφανές ότι αυτή η στάση συνηγορεί  υπέρ της χωροταξικής ισοπέδωσης της οικονομίας σε όλη την Κεντρική Μακεδονία!!!!!!!
Συνεπώς  υπηρετούν  ελάχιστα πολύ μεγαλύτερα συμφέροντα, ενώ θα έπρεπε να υπηρετούν μόνο τον τόπο τους . Κατά τα άλλα το κλιμάκιο επανέλαβε  τα ίδια  και τα ίδια .

1 σχόλιο:

  1. αντε και βουλευτης το μανεκεν με το καλο να το βγαλουμε το παληκαρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)