Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018

Περιμένοντας ασθενοφόρο


ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΞΑΝΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ  ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ


Ένα τροχαίο το απόγευμα του Σαββάτου στην Αριδαία , έφερε στην επιφάνεια ξανά το μεγάλο πρόβλημα με τα ασθενοφόρα στην περιοχή. Επιβάτης δικύκλου στο ύψος στο  ΔΑΣΑΚΙ ,  ξέφυγε από τον δρόμο και έπεσε πάνω σε κάδο απορριμμάτων , με αποτέλεσμα να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι. Επί τόπου έφτασε γρήγορα η αστυνομία , αλλά και άλλοι που πήγαν να βοηθήσουν , Επί ένα τέταρτο  αναζητούσαν μάταια ασθενοφόρο για διακομιδή. Τελικά η αστυνομία , σύμφωνα με πληροφορίες , ανέλαβε την πρωτοβουλία και την ευθύνη να τον μεταφέρει για τα περαιτέρω.
Έτσι  επανέρχεται επιτακτικά το θέμα των ασθενοφόρων επιτακτικά. Ο Δήμαρχος Αλμωπίας είπε για πολλοστή φορά ότι θα επισκευαστεί με δικά του χρήματα το ασθενοφόρο που δώρισε ο Νίκος Ξενιτίδης , αλλά μέχρι σήμερα μετά από ενάμυσο χρόνο  δεν έχει γίνει τίποτα. Πρόσφατα εξήγγειλαν την αγορά ασθενοφόρου από τα έσοδα των Λουτρών Πόζαρ.
Αγορά με την οποία συμφώνησαν χωρίς δεύτερη κουβέντα η διοίκηση των Λουτρών και οι κάτοικοι του Λουτρακίου. Αρκεί πλέον να κινηθούν γρήγορα οι διαδικασίες 

4 σχόλια:

  1. Ο Δήμαρχος μονο λόγια είναι .ψεύτης...μονο τουπέ είναι και φωτογραφίες...καβάλησε το καλάμι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και γιατί ο κύριος χουρσόγλου δεν παραιτείται???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μόνο να ρουφιανευει γιατρούς ξέρει ο άχρηστος αντί να κάνει τα πάντα να αναβαθμιστεί το κέντρο υγείας γιατί είναι και μεγάλος δήμος καί γιατί η Έδεσσα βρίσκεται μακριά από τον αρχάγγελο κυρίως.ο παλιό ρουφιάνος δεν έκανε το παραμικρό.υλοτομια στο φουλ τουρισμός στο φουλ αγρότες στο φουλ ένα σορό επικυδυνα επαγγέλματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπηρχαν δυο ασθενοφορα αυτοκινητα στο κεντρο υγειας ομως δεν υπηρχε οδηγος και ετσι η αστυνομια εφερε τον γιατρο πρωτα απο το κεντρο υγειας και με την παρουσια του το περιπολικο μετεφερε τον τραυματια απο το δασακι στο κεντρο υγειας και μετα πηγε με το ασθενοφορο εδεσσα. Σταματα να γραφεις τα πραγματα οπως σε βολευουν και παραπληροφορεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)