Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ


Την Δευτέρα   24 Σεπτεμβρίου  στις   14:30μ.μ. (2:30  μ.μ.), στο Δημοτικό Κατάστημα  Αριδαίας πρόκειται να γίνει η  Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου  Αλμωπίας, για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:
    

                                           
1.                            Τροποποίηση της υπ.αριθ.242/2018 απόφασης Ο.Ε. που αφορά την  11η αναμόρφωση προϋπολογισμού – τροποποίηση τεχνικού προγράμματος του έτους 2018.
2.                            Επανεξέταση  πρακτικού β΄ σταδίου δημοπρασίας για την μίσθωση ακινήτου και λήψη σχετικής απόφασης.
3.                            Κατάρτιση όρων δημοπράτησης Μίσθωσης Ακινήτου για τη στέγαση των Υπηρεσιών του Τμήματος Δόμησης και Πολεοδομικών Εφαρμογών και του Τμήματος Δημοτικής Κατάστασης, Ληξιαρχείου (Δ.Ε. Αριδαίας) και Αλλοδαπών.
4.                            Επικαιροποίηση της αρ. 72/2018 απόφασης Ο.Ε. περί καθορισμού όρων δημοπράτησης, λόγω τροποποίησης πρότυπων τευχών δημοπράτησης του έργου "Ασφαλτόστρωση οδικού δικτύου Δήμου Αλμωπίας"
5.                            Καθορισμός όρων δημοπράτησης για το έργο με τίτλο:Συντήρηση και ελαιοχρωματισμός των εξωτερικών επιφανειών του κτιρίου του Νηπιαγωγείου Αψάλου
6.                            Καθορισμός όρων δημοπράτησης συνοπτικού διαγωνισμού του έργου "Κατασκευή  γεφυροδιαβάσεων  Δήμου Αλμωπίας"
7.                            «Ορισμός υπολόγου (υπαλλήλου του δήμου) ενταλμάτων προπληρωμής, για ''Ηλεκτροδότηση δημοτικών ακινήτων"  και έγκριση έκδοσης ενταλμάτων προπληρωμής»    
8.                            «Απόδοση  λογαριασμού (εντάλματος προπληρωμής) – απαλλαγή υπολόγου»

ΤΑΚΤΙΚΑ  ΜΕΛΗ
1. Αβραμίκας Στέφανος του Χρήστου
2. Κετικίδης  Ιωάννης του Παντελή
3. Χατζηγιαννίδης Γεώργιος του Δημητρίου
4. Γούδης Γεώργιος του Αλεξάνδρου
5. Πασόης Δημήτριος του Ιωάννου
6. Καλδερεμτζή Δέσποινα του Θεοδώρου





ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ  ΜΕΛΗ: 
  Δόντσος Χρήστος του Νικολάου, 
Ρώσσης Ιωάννης του Νικολάου,
 Μπαγκή Αικατερίνη του  Ευαγγέλου 
και Ιωαννίδης Ιωάννης του Θεοδώρου.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)